Pluggfri!

Hejsan!

Första dagen på huur länge som helst som jag inte har något plugg! Jag är fri! Eller jag har matten med mig för att kolla på hur upplägget är på någon j*vla undersökning, men det behöver jag inte göra. Hade antagligen sista provet idag också! :D Hoppas det inte blir något fysikprov nästa vecka bara, men om tillräckligt många vägrar kanske vi slipper ;)
Annars rullar allt på som vanligt, men det närmar sig slutet nu! I fredags var jag som sagt med Malin och Kristina och vi hade skitkul ;) På lördagen gick jag tamburmajor, det gick sådär men jag överlevde i alla fall. Sedan åt Kristina och jag på stan, cyklade ut till Dollar och Karlsson och köpte strandtennis och en "spargris" som inte går att öppna utan att ha sönder den, för nu jäklar ska vi börja spara på riktigt!
Sedan roade vi oss i det fina vädret med tenniset och kortknäppning, innan vi åkte hem till mig och grillade, sen tillbaka till gärdet och hade kul resten av kvällen ;)

Nu ska jag iväg till Kristina och Therese och baka! ;)

Take Care // E


Ett av alla våra misslyckade hoppkort ;)


Aldrig mer historia!

Sådärja! Då var sista nationella för det här läsåret gjort! Matte nationella A idag. Hade det mellan åtta och tio, sen slutade vi, ganska soft ^^ Men det viktigaste är ändå att JAG HAR LÄMNAT IN SISTA HISTORIAARBETET!!! :D:D Lämnade in analysen om IKEA idag, så himla skönt! Trodde aldrig jag skulle klara ett helt år, har kämpat som en galning och har flera ggr varit på väg att ge upp, men som tur var gjorde jag inte det, för nu tror jag till och med det lutar mot ett MVG! :)

Men nu är det helg så vi lämnar skolan tycker jag! Idag är det 3 veckor till sommarlovet! Stört, men sant!
Efter skolan gick vi ner på stan där det var "Torsbergs på stan" och massor av folk. Tack och lov slapp vi ettor göra något, bara att pricka av sig och dra. Efter en stund mötte jag upp Kristina och vi köpte mjukglass och träffade på Malin. De två kommer jag spendera kvällen med och jag träffa dem om en halvtimme :)

I morgon är det spelning med BUO som vanligt, men jag ska gå tamburmajor och det var något speciellt i morgon så jag är nervös :S Men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Vi hörs väl om en vecka eller så ;)
Take Care // E 

19 maj 2010

Hallå...!

Har för ovanlighetens skull varit hemma sedan klockan tre. Det tack vare att jag bara hade två lektioner idag och slutade elva. Härligt! Sedan iväg på träning, det blev på Höghammarhallen istället för Sävstaås på grund av det dåliga vädret. Drygt en och en halv timmes träning ensam, eftersom Sandra, Emelie och Saga slutade senare. Men idag var det faktiskt ganska skönt. Blev väldigt effektivt dessutom, annars brukar mycket tid gå åt till snack ;) Väldigt roligt det också, men det var härligt med ordentlig träning idag kände jag.
Nu har jag ägnat tid åt historia, sista arbetet. Skrev klart det jag ska redovisa, samt har börjat på analysen som ska vara inne på fredag. Orkade inte skriva klart, gör det i morgon.
Hade matte B nationella igår i fyra timmar. "Äh, jag kan väl inte behöva mer än två", tänkte jag. Hah, jag satt tills det var fem minuter kvar, men det kändes i alla fall ganska bra. Det var däremot sjukt jobbigt att fokusera och tänka matte i fyra timmar, var alldeles yr sedan. Men nu är det över! Visserligen har jag andra delen av matte A nationella på fredag men äh ;)

Nu ska jag njuta av att inte ha något plugg!

Take Care // E


Nya jag?
Syftar på spjutet ;)


Tråkig söndag

Hej...

Jag kan inte minnas sist jag gjorde något roligt på en söndag. Det blir plugg, städning och ibland gym. Men på söndagar är det inte ens särskilt roligt att gymma... Vad man än gör vet man att det snart är skola igen. Usch. Idag var det ändå tänkt att jag skulle göra något roligt, nämligen åka moppe med Johanna till Segesta och bara mysa på badplatsen där. Men nej då, det satte vädret stopp för, jag vaknade av det ösregnade i morse! Skulle verkligen velat åkt iväg med henne och bara tagit det lugnt, snackat gamla minnen och även nutid. Vi träffas alldeles för sällan numer, speciellt om man jämför med typ femman, sexan och även högstadiet. Då umgicks vi ju varje dag i skolan i alla fall. Sakna.

Men igår, vilket väder! Strålande sol och man höll på att flyta bort i bara linne! Så underbart, det kändes som om sommaren var här. Men det försvann ju tyvärr snabbt... Spelade i alla fall först med BUO och hade sedan för första gången konsert med Blåset igår. På stan. Det gick faktiskt väldigt bra!

Nu ska jag väl fortsätta tråka.

Take Care // E


Sånna här dagar får man drömma sig tillbaka till något härligt. I Danmark på BUO-resan förra året<3

Långhelg

Hallå!

Hur härligt är det inte med långhelg? :D Fyra dagar, såhär borde det alltid vara. Skola måndag till onsdag, helg torsdag till söndag ;) Underbart att soova och har tid att göra vad man vill! Visserligen har jag plugg nu också, men man hinner ändå med mer. Var så skönt när Kristina sms:ade och frågade om vi skulle hitta på något på onsdag kväll. Jag var på väg att svara "Du vet att jag inte hinner, har massa plugg :(" Men sedan kom jag på, jag är ju ledig i morgon! Underbart.
Idag är det exakt fyra veckor till sommarlovet! Heeelt sjukt, började inte jag gymnasiet förra veckan? Känns så i princip. Det tråkiga är att jag har ingen aning om vad jag ska göra i sommar. Inget jobb, ingen resa inbokad och hur det blir med tävling i friidrott nu vet jag inte. Ska jag tälva i spjut? Hur som helst ska jag inte slösa bort sommaren genom att inte göra något, jag ska hitta på saker och kommer vara öppen för alla förslag!
Om jag går tillbaka till friidrotten... Visst är det kul att kasta spjut, men samtidigt... det är liksom inte jag. Jag är hoppade, löpare kanske till och med, men inte kastare. Eller?

Kvällen kommer i alla fall spenderas med Malin! :D Var ett väldigt bra tag sen så det ska bli härligt med det vanliga, det vill säga en myskväll med en skräckis som gör att vi knappt kan sova, alldeles för mycket godis, musik och timmar av snack :) Möter upp henne om en halvtimme för besök på videohallen och ICA.

Take Care // E

En kväll i Söräng

Tjeenare!

Nu har det nästan blivit till en vana att bara blogga på helgerna hehe... men som sagt har jag helt enkelt inte tid. Varje vecka tänker jag "Bara den här veckan, sen lugnar det nog ner sig". Problemet är att det aldrig gör det. Det har varit lika hektiskt hur länge som helst nu och jag känner att kraften och motivationen börjar försvinna... Men snart sommarlov, bara att hålla ut.

Helgen har i alla fall varit toppen! Efter sista lektionen i fredags (som var matteprov, sista timmen på veckan!) gick jag och Kristina ner på stan en sväng, kolla i lite affärer, käka glass. På kvällen var vi på Esteternas slutproduktion Carmen. Den var bra, men jag hade mycket högre förväntningar faktiskt om jag ska vara ärligt. Lördagen började med spelning på stan och jag tycker vi få som var där gjorde det riktigt bra! Sen vart det lite plugg innan jag Kristina, Malin och jag träffades på ICA för att handla grillkött, pommes frites, beasås och annat gott till kvällen som vi skulle tillbringa i Söräng med Elin och Madde!
Vi hade sjukt kul! Vi var kanske inga grillmästare när det gällde köttet (som det slutade med att Maddes pappa fick hjälpa oss med;)) men nere vid vattnet fick vi på en gång upp en eld och grillade mashmallows, tog kort, skrattade, hade allmänt kul. Galningarna Madde och Malin badade också. Efter ett par timmar där gick vi tillbaka och kollade på två filmer, körde lite sanning och konsekvens, haha, och bara myste.
Vi fick inte mycket sömn, från typ halv fem till nio och jag var så trött så jag skulle kunnat somna stående när jag kom hem, men då vare bara att sätta sig och plugga. Men tack för igår tjejer, det var bäst!

Nu blire mat, sen mer plugg :(

Take Care // E




Första maj

Helg igen! :D Härligt! Dock inte lika härligt att jag håller på att somna, har ont i halsen och huvudet och vet att jag måste plugga. Valborg igår, därav tröttheten eftersom då jag var tvungen att vakna vid sju bara fick drygt 5 timmars sömn. Har gått tamburmajor hela dagen, fem marscher och jag var så nervös i morse att jag knappt kunde äta. Men det gick faktiskt väldigt bra och var roligt :) Men på grund av Sveriges pissiga väder skakade jag av köld i klänningen och höll på att frysa ihjäl, antagligen därför jag har ont i halsen nu...
Efteråt gick jag och Helena och käkade glass och hamburgare på Max, där vi hade väldigt roligt ;) men man blir lite deprimerad när man kollar på bilder från förra första maj då vi också gick dit och vi satt ute i bara linne och åt glass och minns när vi stod i skuggan i Ljusdal i väntan på att få marschera och höll på att flyta bort... Liiite skillnad motför idag om man säger så.

Nej, nu blir det tv:n tror jag. Plugget får jag ta i morgon. Söndagar är ändå så himla tråkiga.

Take Care // E


Såhär ska första maj vara!


RSS 2.0