21 juli 2017

Hej!
 
Jag är precis hemkommen efter några dagar på västkusten. Eller precis och precis, igår kväll närmare bestämt. Dagarna i Halmstad var som vanligt helt underbara, avkopplande och mysiga. Trots det kassa sommarvädret hittills lyckades vi pricka in en fin, solig dag som vi spenderade vid havet. Första doppet för i år blev det, i isande kallt vatten (enligt mig i alla fall).
Och som man då kan förstå har jag nu semester!! Det blev till slut 14 juli, en vecka sedan idag, och jag gick på 6 efterlängtade veckors ledighet. Så välbehövligt! Som tidigare skrivet har jag en inbokad Afrikaresa om 2,5 vecka, men innan dess har jag lyckats klämma in en vecka i Montenegro med min käraste. Äntligen (!) fick vi till det, det ska bli så himla mysigt. Vi behöver verkligen tid för varandra och komma bort tillsammans. Dock läste jag för några dagar sedan att det härjade bränder i Montenegro och i länderna runt omkring, men enligt vårt reseföretag ska det inte påverka vår resa. Jag hoppas verkligen att det stämmer!
 
Om 2 dygn sitter vi i alla fall på flyget, så dags att börja packa :D
 
Take Care // E
 
 
Tar i princip bara bilder med Snapchat nu för tiden dumt nog (och glömmer spara ner dem) så har inget roligare att bjuda på hehe. (Denna är då print screenad för 5 dagar sedan..)

RSS 2.0