Jul?!

Tjoo...!

Ute yr snön, vilket den har gjort i några dagar nu, i fönstren står adventljusstakar och hänger stjärnor och i morgon är det julskyltning. I mitt huvud är det fortfarande typ september och ganska varmt i alla fall. Man hänger ju inte med! Inte kan det väl börja närma sig jul redan?! Plockade inte vi bort julsakerna för typ 2 månader sen? Känns så. Visst ska det bli mysigt med jul, men man hinner ju inte längta. Inte som när man var liten och längtade till vintern på sommaren och tvärtom, man tröttnade så fort, ett år var ju en hel eeevighet. Nepp, nu är det mindre än fyra veckor till jullovet och julafton och det är ju underbart, men då har jag redan gått halva min gymnasietid! Underbart det också i och för sig, men hur stört är det inte?! Antagligen inser jag inte hur bra jag har det nu, kommer ångra mig sen att jag inte njöt mer antar jag.. hehe.
Har precis vinkat av Rebecca som sov här i natt och alldeles strax kommer Elin, vi ska ta tag i plugget. Ganska mysigt att sitta inne i värmen med fika när snön yr utanför ändå. Jag gillar vintern.

Take Care // E


I Söderhamn i lördags :) Plus Rebecca som var fotograf ;)

Spanien och HP

Hallå!
Har tänkt blogga ett väldigt bra tag nu, men jag har verkligen haft fullt upp, från morgon till kväll. Visst har jag hunnit skriva ett kort inlägg men ja, det blir bara inte av...
Höstlovet var i alla fall väldigt bra, men tog slut lite för fort, kommande skolvecka flöt på som vanligt med ett fysikprov som kändes som om det gick åt helvete. Fick tillbaka det idag, gick mycket bättre än väntat, men är fortfarande inte nöjd, det är jag aldrig..
Fredagseftermiddagen/kväll spenderades hos Söräng, mycket mysigt! :) Vid tio drog jag vidare till Kristina där jag sov med Madde. Blev inte alls mycket sömn, haha, men så brukar det gå ;) På lördagen blev det träning trots tröttheten och söndagen plugg ocih spelning.
Den här veckan har hittills bestått av alla vanliga saker plus kemiprov som gick heeelt åt skogen, fuuck kemii! Nu är det två dagar innan helg, i morgon har jag bara engelska, kolla på esteternas Hairspray och matte, slutar tolv, upp och träna, sen och spela.
På lördag fyller pappa år! :) Dock drar jag till Gävle då för att se Harry Potter och dödsrelikerna del 1! Senaste HP-filmen såg jag i dess hemland England på språkresan.. Ojoj känns som nyss men tiden bara flyger iväg..
På tal om resa!! Träningsläger i Puerto de la Cruz, Teneriffa på sportlovet är bokat!!! :D Längtar sjukt mycket. Sedan ska jag även på utlandspraktik i 4 veckor i Spanien i sommar, underbart! Åker dock utan att känna någon, så jag kommer vara så galet nervös, men Helena har lovat mig The time of my life så jag litar på henne! ;) Det här blir asbra, jag älskar ju att resa! Totalt 5 veckor i Spanien nästa år får kompensera ingen resa det här året.

Take Care // E




Var ett tag tag sen den här hade premiär nu.. :p

Remember me

Jag kände det på mig. Jag visste att den skulle vara sorglig. Frågan är bara varför jag såg den ändå. Hädanefter ska jag läsa noggrant om alla filmer innan jag ser dem, för att undvika de ledsamma. Den här hade dock bara en kort gråtscen, men å andra sidan hade hela filmen en sorglig ton rakt igenom. Nej som sagt, sådana filmer mår man inte bra av. Nu ska jag hålla mig till komedi och skräck!

Take Care // E



Ganska bra trots den sorgliga genren, dock ingen höjdarfilm enligt mig

Halmstad

Hallå!

Sitter och väntar på att någon av mina filmer som jag håller på och laddar ner ska bli klara. Remember me och Sex and the city 2. Remember me är snart klar! Vet inte alls vad den handlar om, bara den inte är sorglig, då stänger jag av den, orkar inte gråta till en till film ;)
Kom hem från Halmstad för drygt två timmar sedan. Vi hade det jättebra där nere. Det är alltid så lungt och ingen stress. Första natten var jag så trött av att ha gått upp fem att jag sov 12 timmar, haha. Tio till tio, asskönt. Hade nog lite att göra med att jag slappnade av efter alla skolveckor och äntligen kunde lägga mig tidigt och sova länge. Ja, otroligt skönt var det i alla fall.
Dagarna där nere ägnade vi åt att gå på bio (Himlen är oskyldigt blå, som faktiskt var riktigt bra), spela kort, gå på promenad med Stinis, läsa, äta, sova lite mer... ;) Gick på stan en sväng också, dock väldigt kort motför vad jag brukar. Köpte en till "rund" halsduk och en bok.
Ska fortsätta lovet med att träna och träffa folk :) Blir nice. Önskade bara att lovet hade varit två veckor och att jag inte hade något plugg överhuvudtaget, så man kunde slappna av helt. Aja, that's life, bättre än att sitta i skolbänken och göra't i alla fall.

Nu är Remember me klar! Ska krypa ner i sängen och se den och hoppas på att den är bra.

Take Care // E


Bild från när K och jag var i Halmstad i somras.. Härliga dagar :) Älskar bilden! Lite skillnad på väder då mot nu hehe..

RSS 2.0