På tiden!

God kväll ;)

Borde ha lagt mig för ett bra tag sen trots att klockan inte är så mycket, har så svårt att komma upp på morgnarna! Men ja, det är mycket man inte gör som man borde, lägga sig i tid är väl en av de sakerna.
Jaha, vad händer i mitt liv då som man kan skriva om? Skolan rullar på, det jobbiga tar aldrig slut. Fst roligare saker än skolan händer ju faktiskt som jag kan skriva om. Var till exempel ut och firade Irma i fredags kväll! :) Mycket trevligt trots att det inte var så mycket folk på studenttranan, trodde det skulle vara mycket mer. Och just ja! På dagen på fredagen käkade jag lunch på stan med Elin och kollade på tågbiljetter! Till Linköping! Vi ska äntligen, efter 1,5 år, ner och hälsa på en STS-tjej, från språkresan alltså! :D Tror ett par till kommer också :) Tyvärr blir vi ju långt ifrån alla, det är så svårt att passa in tider m.m när man är så många och utspridda över landet. Men det är ju bättre än inget i alla fall! Åker ner en helg i början av maj, längtar!!

I morgon är vanlig dag med skola till tolv, träningen och spelning. Sen blir det ett litet besök i Alfta :)
Nu ska jag krypa till kojs, kommer nog inte sova på ett tag, utan lyssna på musik och sms:a, men ändå :)

Take Care // E


Bjuder på en lite småfin bild från Teneriffa som inte alls är helt underbart <3

Tenerife <3

Stannade kvar en vecka extra på Teneriffa, därför jag inte har bloggat..
Aja, man kan ju drömma i alla fall! Kom hem på utsatt tid förra söndag kväll efter en helt underbar vecka på Teneriffa. Vädret var mycket bättre än utlovat så vi solade, badade i både havet och poolen (som låg på taket på hotellet!), tränade i sport-bh.. Även kvällarna var varma och sköna så vi gick ut och tittade på karnevalen som var i Puerto de la Cruz under veckan vi var där. Det var inget man skulle se i Sverige precis med folk i alla åldrar utklädda till vad som helst, och då menar jag precis vad som helst höhö.. Skojigt att se i alla fall.
Sedan blev det även mycket glass och mycket shopping, kan aaaningen för mycket shopping för mig ;) Kom hem utvilade och vad jag trodde med nya krafter vad gällde skolan. Så fel man kan ha.
Mitt liv är kaos just nu. Jag hinner inte med någonting, varken vad gäller skola, spelning, träffa folk, städa rummet.. Typ. Har inte koll på någonting och gör allt utom det jag borde. Sover inte ordentligt, pluggar inte ordentligt, äter inte ordentligt.. men det kanske har sina orsaker också.. :) Aja, det ordnar väl upp sig, hoppas jag. Det brukar ju göra det.

Nej, måste hoppa i säng och läsa biologi (prov om en vecka, kan ingenting) och matte (prov i övermorgon, vet knappt vad det handlar om) nu, god natt!

Take Care // E






haha.
TENERIFFA <3

Fixar det sista!

Springer runt som en galning här och fixar och grejar det sista, för om två timmar går tåget mot Arlanda!! :D Äntligen är det dags, att åka på träningslägret vi längtat efter i flera månader! Bara det faktum att det är lov är helt underbart, sedan att det ska tillbringas utomlands i värmen gör ju inte saken sämre :) Har hållit på hela dagen med att packa, rensa ur garderober, städa, skriva CV till sommarjobb jag återigen bestämt mig för att söka.. Fullt upp med andra ord, men jag tycker inte jag kommer någonvart ändå liksom, känner mig lite halvstressad, vet dock inte varför. Är ju liksom alltid ute i sista minuten, så det hör till när det gäller mig ;)

Nej, nu hoppas jag på mat snart, sedan bär det av! Hasta la vista!! :D

Take Care // E


Italy!

Grattis K! <3

Tjo.

Borde sitta bänkad framför matteboken eller trycka in massa spanska former och ord i huvudet men gör jag det? Nepp. Har blivit så fruktansvärt dålig på att plugga på senaste tiden, orkar verkligen inte. Tänker "jag gör det i morgon", "ska bara sitta en liiiten stund vid datan.." och så vidare. Och den där "lilla" stunden blir inte så liten höhö..
I alla fall.. Var i lördags ut och firade världens bästa Kristina som blev 18 år i torsdags! :D GRATTIS till henne! <3 Vi hade aaskul, jäklar vad roligt det var! Innan var vi återigen hos Elin, snäll som hon är, och hade kul, sen vidare till tranan där de drygt tre timmarna kändes som en! Som det ska va :D Lite lagomt trött på söndagen då jag var tvungen att plugga fysik som en galning (till provet som vi för övrigt hade idag och som inte gick speciellt bra), men det vare lätt värt!

Har inte orkar lägga in bilderna sen i lördags än och nu måste jag verkligen sätta igång här så det får bli ett tråkigt inlägg utan bild.

Take Care // E


RSS 2.0