Gott Nytt År!

Om någon hade trott att jag skulle hitta något att ha på mig ikväll i Bollnäs så kan jag meddela att de hade fel. Så jag har rotat i garderoben lite i panik för att hitta något som skulle duga, vilket inte var lätt. Jag har mycket kläder, men väldigt få som passar till lite "finare" tillfällen. Så man får piffa upp med accessoarer!
Nu åker jag snart iväg för att fira in det nya året tillsammans med min pokjvän :)

Take Care & Gott Nytt År! // E

Från förra nyår :)

31 december 2011

Hemma i lilla Bollnäs igen och utvilad efter 11 timmars sömn! Redo för ikväll med andra ord ;) Eller ja.. det första jag upptäckte när jag kommit hem igår kväll var att jag glömt en påse nyinköpta kläder hos mormor 75 mil bort och självklart var det preciiis den påsen med kläderna som var mina enda alternativ till ikväll. Inte glad då kan jag säga.
Men inte mycket att göra åt tyvärr så det blir en runda på stan idag med K för att se om jag kan hitta något nytt. Jag har seriöst ingenting annat. Fast att hitta det i Bollnäs är väl att hoppas på för mycket när jag knappt gjorde det i Halmstad.. Aja, man kan bli överraskad.

Take Care // E


Nu har bilden absolut ingenting att göra med inlägget, men det blir så tråkigt utan bild :)
Från PA-mys hos Tora.

3 år

Hallå, den här gången det kanske blir lite positivare meningar. Visserligen sitter jag här i Halmstad fortfarande inte frisk, vädret är kasst (5-6 grader varmt och regn, med andra ord sånt väder jag HATAR vid den här årstiden) och ingenting har fixat sig med nyår. Men ändå, allt känns bättre. Har fått shoppat lite också även om jag är djupt besviken på alla de vanliga affärerna; Vero Moda, Gina, Bik Bok, MQ.. typ bara tantkläder nu för tiden ju! Aja, hittat lite i alla fall.
På tal om ingenting så fyllde min blogg tre år för tre dagar sen. Kom på det för jag skapade den här nere, minns så väl när jag skrev första inlägget. Tyvärr kan man ju inte säga att den blivit särskilt framgångsrik, vilket jag visserligen inte hade räknat med och inte heller kan göra, då jag skriver typ 3 ggr/månad och inte gör någon reklam för den alls någonstans. Men jag bryr mig inte, jag skriver typ bara för min egen skull men om någon läser så är det ju lite roligt.

Ikväll blir det bio, The girl with the dragon tattoo, med bror och kusin innan vi i morgon bitti sätter oss på tåget upp till Norrland igen. Kort men bra vistelse här nere. As usual :)

Take Care // E

Annandag jul

Tyvärr kan jag nog inte påstå att detta inlägg kommer bli mer positivt än det förra, men that's my life just nu känns det som.
Väcktes halv 10 av min kära mor och kände mig genast mycket piggare än igår (trots att jag legat vaken under natten pga typ storm), so far so good. Men detta blåsväder hade inte bara hållit mig vaken utan stoppat massa tågtrafik, vilket ledde till att vi inte kunde ta tåget ner till Halmstad idag. Så vi blir hemma ytterligare en dag och åker tiiidigt i morgon bitti istället, wiho.
Aja, man får se till det positiva; jag mår i alla fall lite bättre..

Take Care // E


Halmstad i somras med fina K, det blåste un poco

Årets tråkigaste dag

... och då syftar jag inte på julafton igår, för den var som vanligt väldigt mysig med Kalle Anka, gröt, julbord, julklappar, levande ljus, sällskapsspel.. trots ont i hals och huvud. Idag däremot har jag mått ännu sämre och har nog haft årets tråkigaste dag. I sängen, framför datan och tv:n. En sådan där dag jag alltid drömmer om när jag har massor att göra i skolan och inte hinner vila en sekund. Men när väl sådana dagar kommer är de alltid lika tråkiga och ännu värre idag när jag dessutom mådde dåligt.
I morgon bär de av neråt i landet, till Halmstad, som alltid i mellandagarna. Har sett fram emot det, jag älskar att vara där och bara ta det lugnt. Men om jag inte blir bättre kommer det bara bli jobbigt denna gången..

Kan väl hoppas på att det kommer ett lite mer positivt inlägg på denna sidan nyår, som det för övrigt som vanligt är problem kring.

Take Care // E

Dan före dan före dopparedan

Sitter här med nystädat och julpyntat rum, lyssnar på julmusik, ute är det några grader kallt och snö och jullovet har precis tagit sin början. Jag kan inte komma på mycket som skulle kunna göra min tillvaro bättre just nu faktiskt. Skulle vara att jag var pigg och fri från huvudvärk då, men så går det när man roar sig. Efter mys med älskling som inledning på lovet igår blev det mat på Tranan med klassen följt av party. Hade sjukt kul och eftersom jag inte festat mycket alls den här hösten kändes det inte så farligt att göra av med lite pengar på det, det var lätt värt det.
Idag lyckades jag och K släpa oss upp runt halv tre nån gång för en sväng på stan och mat på Sibylla, mys. Och trots att jag nog skulle somna på ca 5 sekunder om jag la mig nu, vilket jag verkligen skulle behöva, så blir det film med bror nu! :)

Take Care // E


Bror och jag förra julafton :)

I'm writing again

På uppmaning av en liten sötnöt tar jag en välbehövlig (eller?) paus från skrivandet på min samhällsanalys och slänger inte ett blogginlägg, var ju trots allt ett ganska bra tag sen.. Visserligen är jag tyvärr inte lika duktig med denna som jag var med fysiklabrapporten igår, men har kommit en bit på väg i alla fall.
Inte långt kvar nu! Detta nästan tre veckors jullov kommer som en skänk från ovan typ, behöver verkligen ta det lite lugnt ett tag och göra saker jag vill istället för saker jag måste. Dessutom har det ju äntligen kommit snö! Visserligen håller det på att smälta bort igen nu, men förhoppningsvis kommer det snart mer.
Anledningen till att jag inte bloggat har varit, förutom tidsbrist, att jag inte har något att berätta, märker jag nu. Livet rullar på som vanligt, julklappsköpen har gått förvånansvärt bra detta år, är inte ute i sista stund som jag brukar vara. Fast för mig har en ganska underbar sak hänt! Har gjort mitt sista kemiprov på gymnasiet och kommer antagligen få det betyg jag eftersträvade! Grymt, även om jag bra mycket hellre hade avslutat fysikkursen.

Well well, ska försöka skriva några fler ord på samhällen innan jag drar iväg på träning för tester.

Take Care // E


Haha, puss! <3 You've always been there and I hope you always will


Och en lite söt bild från en fredagseftermiddag med PA-mys hos Elin för ett tag sen :)

Jul?

Känner att det är dags att slänga in ett inlägg igen, det var ju trots allt en sisådär två veckor sedan sist. Har precis kommit hem efter att ha inlett helgen med mys på stan med mami, julklappsshopping och fika! Inte en snöflinga på marken, men lite kallare idag i alla fall. Men jag kommer nästan på mig själv med att tänka "varför har folk satt upp julljusstakar nu? innan jag kommer på att det visst är december. Ingen julkänsla alls finns med 8 grader och regn som det varit. På grund av det skippade jag för första gången julskyltingen, kändes meningslöst i sånt väder.
Men sitter man inne med tända ljus på kvällen och lyssnar på jullåtar kan man nästan ana en liten julkänsla ändå. Som nu. Mys. Så nu ska jag öppna andra luckan i min chokladkalender som jag fortfarande kör med. Det är ju gott ju!
Helgen kommer bestå av spelning men först en myskväll i Alfta!

Take Care // E


Vårt pepparkakshus för ett par år sedan! Som jag dock är säker på att jag lagt upp bild på förr

RSS 2.0