Gym och myskväll

Hallå ja... Nu är sista sovmorgonen över. Mamma väckte mig halv elva för hon trodde jag skulle till gymmet tolv, men jag skulle inte dit förrän ett så jag blev lite sur... ;) Men men... gymmade idag iaf! Det kändes att jag inte hade tränat på ett tag kan jag säga, men skönt var det! I'm back on track! ;)
Igår när Malin hade gått hem slappade jag bara och tänkte göra det hela dagen men sen tänkte jag: "Asså det här är sista kvällen på lovet man kan hitta på något på, jag kan inte sitta hemma!" så jag hörde med Elin om hon hade lust att göra något och det blev en myskväll hos henne med I will always know what you did last summer som vi hyrde och Scary movie 1 som gick på tv ;) Så spelade vi guitar hero, skrattade, åt Ben & Jerry's m.m :) Välbehövligt, det var ett tag sedan jag var med henne om man bortser från nyår.

Skola i morgon då... även om jag inte ser fram emot allt plugg ska det bli kul att träfa folk och skönt att komma in i rutinerna igen. Och det är ju trots allt bara 8 veckor till sportlovet... ;)

Take Care // E

Kommer inte på någon bra rubrik

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan jag skrev... lovet har flutit på. Jag och Kristina hamnade i Gävle som vi funderade på ;) Där blev det lunch, gå i affärer, skratt och avslut med bio :) 
I onsdags hade vi BUO-kväll hos Sofie med Johanna, Linkan och Helena. Mycket trevlig kväll, vi såg My bloody Valetine, skitbra enligt mig, och The hangover, asrolig! Vi spelade Guitar Hero, snackade, tog kort m.m. Linkan var tvungen att gå upp halv sju och Johanna halv nio, men jag, Sofie och Helena sov vidare till tjugo i tolv ;) Åkte hem vid två.
I natt sov malin hos mig, det var längesen nu :O Asmysig kväll med The ring 2 och Ciao Bella ;) Bra filmer! Mycket skratt och prat :) Tyvärr väckte hennes pappa oss genom att ringa kvart i elva och vi var tvugna att rusa upp för Malin skulle hem.
Nu sitter jag här med skavsår så jag kan inte gå ut och vet inte vad jag ska göra. Visserligen är det skitkallt ute (temperaturen har legat på -20 till -30 hur länge som helst nu!), men det är klarblå himmel och soligt och fint så jag vill ut ändå! Längtar efter att åka slalom men det är så kallt :/ Ska även köpa ny snowboard! :D Vilket behövs, min gamla är typ en meter hahaha.
Sitter och kollar på ny mobil nu. Jag vet att det bara är knappt ett år sedan jag fick den jag har nu, men den tappar kontakten med minneskorten heeela tiden och jag kan bara ha typ 100 sms i inkorg/utkorg, asstörande! Så jag funderar på en ny... Tror jag ska önska mig en i födelsedagspresent, (fyller ju 17 snart!) och hoppas på det bästa ;)

Shit, vad jag babblar. Får se va jag hittar på idag. Blir väl ingenting, men i morgon ska jag träna för första gången sen före jul!! Det bli gym med Madde och Elin, längtar!
Behöver jag ens nämna att det sista jag vill är att börja skolan i övermorgon efter ett tre veckor långt lov som har gått assnabbt?

Take Care // E



Denna funderar jag på :)


2010!

Hejsan!

Jahapp, då var det år 2010! Hade en jättebra nyårsafton med mycket skratt, flum, sing star, tacos, promenad m.m, väldigt lyckat :) och vi var hos MIG :O det händer inte ofta ;) Så De första timmarna av året var bra. Dock inte lika bra sen. Har varit sjuk nu, egentligen sedan mormor och morfar, men efter nyår blev det mycket värre och jag har tillbringat två dagar hemma, mestadels framför tv:n och Room Raiders på MTV. Vad gör man när man inte har något bättre för sig liksom? ;) Även fast jag inte är helt frisk, ska jag inte sitta hemma en dag till, kan inte slösa bort de dyrbara lovdagarna såhär. Så i morgon träffar jag Kristina, det kanske blir en tripp till Gävle. Man vet aldrig vad vi hittar på ;)

Take Care // E






RSS 2.0