Plugg, som vanligt

Hallå... Som vanligt borde jag inte sitta här då jag har matteprov i morron och biologiprov på torsdag som jag knappt börjat plugga till. Åkte hem i pausen på BUO för att hinna med, men hamnade här. Dock blir det faktiskt bara en kortis i väntan på att maten ska bli klar. Utan mat kan jag inte tänka och plugga! ;)
Tema-dag i skolan i dag, Internationella brottsofferdagen. Lite tråkigt, men helt okej då vi slapp lektionerna. En sak som inte var okej var att vi var tvungna att gå på studiebesök till värmeverket från två till halv fyra, även fast tema-dagen slutade ett! Dessutom är det svinkallt ute och vi var tungna att gå dit, usch.
Nej, plikten kallar ;)

Take Care // E

Lugn fredagskväll

Hejsan.

Äntligen fredag och helg! Visserligen har den här veckan gått skitfort, känns som om det var nyss vi åkte fram och tillbaka till söderhamn och spelade, men är ändå grymt skönt, är extremt skoltrött nu. Mycket eftersom jag typ har noll tid att slappna av under vardagarna. Men nu när jag väl har en ledig fredagskväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Datan har blivit tråkig, finns inget på tv utom OS och av någon anledning har jag inte lust att läsa. Allt som jag bara längtar efter att få göra när jag inte har tid, så typiskt. 
Har i alla fall varit med Malin efter skolan :D Vi bakade kladdkaka och tittade på gamla kort som vi asgarvade åt, herregud ;)
Vi skulle egentligen ha åkt till Järvsö i helgen men det snöar och ska bli jättekallt, så vi skippar det. Självklart är det dåligt väder när vi kan åka, förra helgen när det var perfekt väder var jag tvungen att vara inne. Det är min vanliga tur.
Men i morgon blir det en kväll med Kristina, Melodifestivalen, Wii och översovning iaf :)

Nu ska jag väl fortsätta ha tråkigt. Eller försöka hitta på något. 

Take Care // E  


Min fina 17-års tårta :)

Surprise!!

Hallå!

Hemma efter en dag som jag egentligen kunnat slippa p.g.a. strejk. Hade varit jäkligt skönt att ta sovmorron och sen bara slappa och ta gymmet senare, innan BUO. Men det var sånt himla strul med det där, en del skulle strejka, en del inte och det skulle inte vara någon demonstration eller så, utan bara vara hemma. Så jag gick ändå. Hade nog mått mycket bättre hemma, var svintrött då klockan ringde 6.
Aja. Hade en superbra helg i Söderhamn där vi spelade tio till fyra båda dagarna, på söndagarna avslutades det med en konsert. Och på lördagskvällen sov jag hos Helena, vi hade skitkul ;)
Och om vi backar tillbaka en dag till så kan jag säga att min födelsedag var helt perfekt! Sovmorron till kl 8 (som jag dock inte lyckades utnyttja då jag är som ett barn på julafton när min födelsedag närmar sig;)), mycket fina presenter, bland annat mobilen jag ville ha! :D
I skolan grattade alla mig och sjöng och sen gick Kristina och jag och fikade. Men ingen annan kunde vara med och hon kunde bara fika en snabbis så jag blev lite besviken... Men det fick sin förklaring nån timme senare då jag åkte hem till Johanna för att få en födelsedagspresent. Inne i hennes rum överraskade nämligen Kristina, Malin, Madde, Elin, Rebecca, Tora och Stina mig med grattisrop och födelsedagspipor! Största chocken på väldigt länge för mig, som inte hade anat ett dugg, haha! Jag blev så himla glad! Dessutom fick jag presenter på det, tack så himla mycket, hörni <3

Nej, nu måste jag läsa lite kemi innan jag slänger mig ner framför tv:n.

Take Care // E

Hej då 16!

Hejsan!

Jahapp, 11 februari idag och det är sista gången jag skriver som 16-åring, för i morgon fyller jag 17! :D Ingenting speciellt med åldern egentligen, men jag ser det som ett steg närmare 18 år! ;)
Denna vecka har varit fylld med det vanliga, det vill säga skola, träning, spelning, massa plugg. Det har blivit sena kvällar och tidiga morgnar så jag har varit helt slut. Nu har jag precis skrivit klart historiaanalysen och är överlycklig att jag lyckades få ihop två något sånär bra sidor i tid. I morgon ska jag inte ha med mig nånting hem, det blir en pluggfri helg! Hade ändå inte haft tid med det för lördag och söndag kommer tillbringas i Söderhamn med spelning båda dagarna och översovning hos Helena på lördagen :)
Ingenting annat spännande händer, så nu ska jag lägga mig och unna mig att läsa. Ser fram emot i morgon klockan 8 ;)

Take Care // E


Sista dagen innan vi började gymnasiet. Frasse var en liten plutt ;)

Inte tid

Hallå!

Borde inte alls sitta här egentligen då jag har kemiprov i morgon, engelskaläxa till på fredag, en historiaanalys som ska vara inne nästa vecka samt spanskaprov då. Men jag såg att det är tre veckor sedan jag bloggade! Shit, det var inte alls meningen. Skulle ju hålla i bloggandet nu! Men jag har haft så mycket att göra så när jag väl har haft tid, hade lusten eller orken inte funnits där i stället.
Vad har hänt på de här tre veckorna då? Ingenting speciellt eller ovanligt vad jag kan komma på, allt har rullat på i snabb fart. I veckorna har jag fullt upp från morgon till kväll med skola, träning, spelning, plugg m.m och hinner knappt med något annat. På helgerna är det lite lugnare och jag har nu hunnit med att åka både på Bolle och i Järvsö på min nya snowboard! :D Härligt, härligt. Speciellt nu när vi har så himla mycket snö, tror jag aldrig har varit med om så mycket här faktiskt ;o Längdskidor har jag också hunnit åka och jag har plötsligt blivit riktigt bra om man jämför med tidigare år då det gick i 1 km/h och jag ramlade var och varannan meter, haha ;)

Nej, nu äre back to kemiboken. Tror jag tar mig en bit kladdkaka för att hålla gnistan uppe ;) 
Att se fram emot nu: Min födelsedag om en och en halv vecka! Hoppas på en ny mobil, eller iaf ett bidrag till den... ;)

Take Care // E

RSS 2.0