New York!

Slänger in ett snabbt inlägg såhär på morgonen nu innan vi åker!
Höstlovet har tagit sin början och det inledde jag igår med att sitta hela dagen och skriva högskoleprov. Där kan man snacka psykisk utmattning.
Vidare till K en sväng för att säga hej då, sedan kom Luis på kvällen. Saknaden kommer vara stor, men denna gång är det bra två veckor jag är borta från alla underbara personer i min omgivning. Kommer gå superfort!
Sedan har jag inte så mycket mer att berätta än att klockan halv två idag lyfter planet till New Yooooork! Wiho! :D

Take Care // E

Kanske dags att skriva igen?

Ja, det var ju ett tag sedan. Det här veckan har varit både jobbigt och tråkig på alla sätt och vis, har därför inte haft lust att blogga heller. Sedan att jag inte gjorde det på hela förra veckan är ju en annan sak.. ;)
Nu är det i alla fall fredag! Men jag har inte riktigt tagit helg än utan håller på att göra en förrätt till vårt projektarbete. Visserligen inte speciellt jobbigt och krävande men likaväl skolarbete.
Efter denna mindre roliga vecka ska jag om tur är få mysa med pojkvännen ikväll och festa med tjejerna i morgon! Båda var ett tag sedan, i alla fall festen så det ska bli sköööj!

Take Care // E


Bild från en utekväll för längesen, närmare bestämt min första riktiga på min 18-årsdag!



7 oktober 2011!

Helg igen! Väldigt skönt, som alltid, trots att det kändes som om tredagarshelgen nyss var. Denna inleddes med en runda på stan med mamma. Hittade lite nya kläder till henne, jag bjöd henne på fika hennes födelsedag till ära (Grattis!) och hittade även lite till mig.
Nu sitter jag och typ dör av hunger i väntan på att släkten ska komma och fira. Då blir det maaat, tack och lov. Fast tråkigt nog ingen tårta för min del. Trots att jag trodde det ett ögonblick!
På tal om något helt annat så var jag och kollade på balklänning igår! Det var askul att prova massa fantastiska klänningar (för de var verkligen underbara allihopa!), och känna att snart, snart får man lön för alla års slit genom studenten! Men på grund av min fruktansvärda beslutsångest (kan seriöst få det över typ vilken mat jag ska ta i skolan!) så bestämde jag mig såklart inte igår.
7 oktober betyder också något annat detta år. Det betyder 6 månader. Ett halvår med min älskling och jag har aldrig varit lyckligare. :)

Men helgen går vidare även efter den här dagen och i morron bitti ska jag på "modellfotografering", det ska bli skoj! På kvällen blir det middag & mys med älsklingen istället för idag eftersom mamma fyller år och söndagen kommer gå åt till projektarbete med Madde och Elin med trerättersmiddag med dubbla efterrätter. Bra helg säger jag!

Take Care // E


<3

USA!

Tjena.

Har inte bloggat på ett tag, trots att jag faktiskt tänkt göra det. Men inser att jag inte har någonting att skriva. Eller det finns väl massor, men det händer absolut ingenting intressant i mitt liv just nu. Tiden flyter på, snabbare och snabbare känns det som, det är vacker höst ute som jag knappt hinner njuta av på grund av skolan.. Men det är liksom ingenting speciellt. Om man inte tittar lite längre fram, till tyyyp.. höstlovet då jag äntligen ska utanför Europas gränser, nämligen till USA! :D Det förlovade landet. Min annars ganska sparsamma mor fick för sig att hon ville resa. Till USA. Och jag sa absolut inte nej till den spontana idén. Skulle vara lite dumt liksom. Så den 30 oktober till 11 november befinner jag mig i New Nork! Med omnejd ;)
Det var kanske un poco intresante och förutom det hade jag en väldigt uppskattad långhelg som innehöll översovning av Rebecca, Malin och pojkvän, lite stjärnskådning, lite film och (alldeles för) lite plugg. Gillas! Ja, utom plugget då.

Nu väntar jag på att mor ska komma hem så vi kan se första avsnittet av nya säsongen av Top Model! :D Älskar att mamma också gillar det ;) Vanligtvis inte hennes typ av program om man säger så, haha.

Take Care // E


Inte lite spännande!



Kanelbullens dag! Det är dagar som denna man ångrar tävlingen, som gör att jag inte får smaka ens en liten smula av detta fantastiska bakverk.

RSS 2.0