Yeah baby

Jag vann. Jag gjorde det faktiskt. Över förkylningen alltså. Tvingade mig att fokusera bort den, deltog på SM och gjorde bra ifrån mig. Dock helt slut efter första hoppet på grund av den, men första hoppets resultat räckte till en placering som gjorde mig nöjd. Längden på hoppet var inte heller så tokigt. Mitt första bra SM någonsin. Så kom igen nu då förkylningen, hit me. Jag bryr mig inte.

Yes.

Take Care // E

Negativitet

Det där med att hålla sig frisk verkar vara en omöjlighet för mig. Börjar allvarligt funderar på om det är något fel på mitt imunförsvar. Men den här gången ska jag vinna över den, förkylningen alltså. Klockan 11.35 på söndag ska jag stå där i höghammarhallen, nervös som tusan och vänta på min tur att hoppa och jag ska stå där FRISK. Visst, det ser inte positivt ut, men nu tänker jag inte missa ett till SM, absolut inte när det för en gångs skull går i Bollnäs.
Annars då? Fått reda på idag att jag behöver glasögon. En skräck, då jag tycker jag ser hemsk ut i sådana. Tackar min lyckliga stjärna att jag inte valde samhälle då vi har ett arbete i det just nu som tar död på mig. Typ.

Det finns inte så mycket positivt med denna dag med andra ord.

Take Care // E

This time I know, I'm too addicted.

17 februari 2012

Helg, fint väder och jag sitter och lyssnar på musik och äter godis. Helt okej asså.
Min 19-årsdag var underbar. Strålande väder (jag brukar alltid lyckas med det)(Eller ja, jag och jag..), fina presenter, gott fika och trevligt folk i form av min familj, släkt och pojkvän. Dagen avslutades med älskling ensamma på Kina, inte ofta man lyckas med sånt.
Alla Hjärtans Dag var också jättemysig för.. första gången i mitt liv? Annars har man man alltid ångest över denna snuttigulliga dag, men det här året gjorde min pojkvän den perfekt!

SM på g nästa helg och träningarna känns riktigt bra trots sjukdom till och från de senaste veckorna. Men har aldrig lyckats bra på ett SM trots goda förutsättningar så jag vågar inte hoppas på för mycket den här gången heller.. Kan ju hinna bli sjuk igen å, inga problem. Men det hoppas jag at jag slipper i alla fall.

Ikväll blir det säsongens första bandymatch med K, mys!

Take Care // E

19 år.

Bye eighteen, hi nineteen

Håller på att avverka min sista dag som 18-åring. En väldigt lugn dag med plugg och promenad. Tråkig med andra ord. Men snart sticker jag iväg och det blir mysmiddag med fina K följt av party med henne och några andra brudar! Blir grymt, sjukt festsugen! Avslutar tiden som 18-åring likadant som jag började haha.
Kan ju bara hoppas att jag inte har aalltför kul, dvs att jag mår bra när familjen kommer och sjunger för mig i morgon "bitti" ;) Men lugnt dä.

Nä, dags att börja titta på vad man ska ha på sig och packa ihop lite! :D

Take Care // E



Flow for once

Greklandresa bokad! Sista rummet på hotellet, första typ av flyt vi haft. Så det blir en vecka utomlands med två fina brudar och sol, bad och fest i slutet av maj/början på juni, sweet! Bara det fixar sig helt med Colombia nu så är jag nöjd!
Annars då? 7 februari igår, vilket betydde 10 underbara månader med världens bästa :) Vart muffinsbak och massa mys!
Idag var det Framtidsresan i skolan och framtiden kändes för en gångs skull inte så jobbigt, utan mer kul. Är så sjukt sugen på att resa och det finns massor av olika alternativ, man kan ju göra precis vad man vill! Blir nog bra på något sätt.

Nä, nu är det dags att plocka fram biologiboken som jag ska tillbringa kvällen med. Skoj.

Take Care // E

1 februari 2012

Har (för en gångs skull känns det som) tid för att blogga. Typ i alla fall. Tror jag. Lite finns ju alltid att göra.
Men men, första februari idag och det har slagit mig att jag snart blir 19. Herregud, för ett år sedan satt jag och längtade som en galning till min 18-årsdag (precis som jag skrev i inlägget för exakt ett år sen märkte jag haha) och nu vill jag inte fylla år. 18 känns bra för mig. Är det nu det vänder? Att man inte vill fylla år längre? Nä, 20 kommer jag nog vilja bli. Dessutom, man kan ju inte stanna i tonåren, måste bli vuxen någon gång. Även jag. Finns nog mycket roligt i vuxenlivet. Hoppas jag.
Krånglet med resorna fortsätter, men börjar ordna upp sig. Ska väl krävas min medverkan för att något sådant ska hända. Så jag har gott om saker att se fram emot i vår/sommar. Blir allt som planerat blir det Grekland, balen, studentveckan, studenten, Tyskland, Colombia för mig! Allt detta inom en och en halv månad, grymt! Sedan kommer väl verkligheten som en iskall dusch typ, men det är sånt man får ta.

Helt ledig i morgon! Och förhoppningsvis kommande torsdagar. Så det blir sovmorgon, ett besök hos sjukgymnasten, träning och spelning i morgon. Antagligen inte mycket plugg heller. Nice. Sedan finns det ju negativa saker ändå, men dem kan vi ju strunta i.

Take Care // E


Teneriffa, snart ett år sedan, sjukt!
Utomlands, soliga dagar och varma kvällar <3

RSS 2.0