España!

Väskan är i princip färdigpackad (började igår, förstod att det skulle sluta så! ;)), alla jobbiga hej då utom till familjen är avklarade och snart kryper jag ner i sängen för att sova ett par timmar innan klockan ringer kvart över två. Känns fortfarande ofattbart men nu kör vi, fyra veckor i Spanien!! :D

Hasta luego y Take Care! // E

! :D


We can, we will, I know we can

Nu äre fan inte långt kvar alltså! 3,5 dagar tills vi sticker, ahh! Och jag har inte ens börjat packa, what a surprise. Jag som tänkte att nu, nu ska jag för en gångs skulle vara ute i god tid, japp jag ska börja packa direkt jag kommer hem från Halmstad, en vecka innan! Så blev det ju inte. Jag gör som vanligt allt utom det jag borde; datan, träffar folk, ligger och vilar haha.. Åkte nu i alla fall lite spontant och köpte en ny resväska, jag tyckte jag var i behov av en sådan och konstigt nog höll mamma med, tack och lov. Så nu ska jag bara se till att börja fylla den med saker också!

Har gjort min sista tävling på ett bra tag nu i helgen, DM. Hoppade helt okej i både tresteg och längd! Kändes skönt, speciellt efter Världsungdomsspelens lilla dip som egentligen inte var någon dip, men som kändes så ändå.

Ikväll blir det bio med pojken min, sista Harry Potter-filmen! Känns lite sorgligt, man har ju liksom växt upp med det, minns när mamma läste första boken högt för mig och Mattias när jag var typ 7 år ;o Aja, allt har ju ett slut. Well, det mesta i alla fall.

Take Care // E


Die, Voldemort, die!
;)


Haha <3

Our love is strong, I know we can do it.


Västkusten

I väntan på att bror ska komma hem med bilen som Helena och jag behöver kan jag ju passa på att blogga lite, vilket jag bara gjort två gånger det här sommarlovet, höhö.
För några timmar sedan kom jag hem från att ha varit nere på västkusten i en vecka. Först i Göteborg och träffat släkt och tävlat. Roligt att träffa kusinerna igen och det blev en sväng på Liseberg som vanligt :D denna gång delvis i strålande sol, delvis i spöregn. Kan ju säga att det gjorde lite ont att åka berg- och dalbana i regn, det piskade i ansiktet så det inte gick att kolla. Jag hade ju inte en knallrosa regnponcho att skydda mig med som vissa andra.. ;) Ingen vinst överhuvudtaget denna gång, bara en liten för Nina. Var dock jävligt nära att vinna sjärnvinst! Men nära skjuter ingen hare.. Som är ett uttryck jag avskyr, kanske mest för att det stämmer så bra..
I måndags bar det vidare mot Halmstad och då hade även Kristina hakat på! Så vi har tillbringat några dagar där med lite sol och bad, mycket shopping, skratt och mys. Har även provat på Halmstads uteliv och det var förhoppningsvis inte sista gången! ;)

Nej nu får bror skynda sig!

Take Care // E


Havet <3


:)


<3

What are words if you really don't mean them when you say them

Hallå!

Jag hade nästan gett upp hoppet om fint väder denna sommar (okej, jag vet att det bara gått 2 veckor men ändå), men det här veckan fick jag tillbaka det! Visserligen är det regn idag, men det har varit fyra dagar på rad med värme och sol och bad! Sådana dagar är jag väldigt glad över att inte ha något sommarjobb, bara kunna packa en badväska och sticka till stranden, wonderful. En dag som denna däremot, då jag inte har ett skit att göra på hela dagen, skulle man ju lika gärna kunna jobba, men tyvärr funkar det inte riktigt så.
Det jobbiga är att under skolveckorna längtar jag bara efter att få en lugn stund, en hel dag när jag inte har någonting inplanerat, men nu när jag väl har det blir jag uttråkad direkt. Är så van att stressa runt hela dagarna i mina försök att hinna med allt, så när jag inte gör det känns det som om jag slösar bort dagen. Man är ju aldrig nöjd, haha.
På tal om ingenting var det exakt 3 veckor igår tills jag och Nathalie sticker till Spanien i en månad! Själv tycker jag nyss det var typ 5 månader kvar, men nu är det snart dags! Väldigt blandade känslor angående resan. Självklart längtar jag fruktansvärt mycket, det ska bli jättekul. Tänk fyra veckor i värmen! Det kommer definitivt bli en upplevelse, en erfarenhet och ett minne för livet. En sak jag vill göra är att kunna tala flytande spanska och det här är ju ett steg på väg. Men samtidigt.. Fyra veckor är lång tid och saknaden efter personer kommer vara stor. Jag klarar det. VI klarar det. Men det kommer självklart gå superbra! :) Dessutom, ingenting är lätt, utmaningar är bra!

Förresten, min midsommar var riktigt mysig med trevligt sällskap, massor av god mat; grillat, jordgubbar, kladdkaka, grädde.., spel och snack! :)

Take Care // E


Huerto Alegre, España :)

RSS 2.0