Mysdag med mami

Nä, dags att skriva igen! Ute vräker regnet ner och de kommande dagarna ser inte bättre ut (jag som aldrig kollade väder för ett par år sedan, känner mig gammal!). Men men, jag är ganska glad ändå. Har precis varit på arbetsintervju och även om jobbet inte är ett drömjobb av vad jag hört så ger det pengar, vilket jag är i stort behov av. Fast ja, först kan det ju vara en fördel att få jobbet.
Igår hade jag en väldigt mysig och rolig dag med min kära mor! Vi åkte till Valbo och gick på IKEA och alla andra affärer, fikade gott och åt, självklart på IKEA, standard. Shoppade lite fastän jag verkligen borde spara pengar, men jag köpte i alla fall inte en massa onödigt som jag med största sannolikhet skulle gjort för något år sedan.
Efter Valbo var det dags för ett gruppträningspass och denna gång blev det Box'n fun, vilket är anledningen till att mina händer skakar nu i skrivandets stund. Minns lektionerna efter att man hade haft Boxersize i skolan på idrotten.. omöjligt att skriva! Haha.. Men det var kul och bra träning så förhoppningsvis var det inte sista gången.

Min dag kommer fortsätta med sista vaccinationssprutan för Hepatit A & B, följt av träning.

Take Care // E


:)<3
 
Onyttigt men så gott!

Lördag

Hallå!
 
Efter att ha gått upp klockan fem (6 timmar tidigare än vad jag är van vid!) i fem dagar var det inte helt fel med sovmorgon. Dock vaknade jag före sex och trodde inte jag skulle kunna somna om. Blev lite lätt less sådär, men tack och lov lyckades jag sova tre timmar till.
Veckan som gått har varit bra till jobb sett, annars extremt händelselös. Var ju tvungen att lägga mig astidigt för att ens ha en chans att orka upp fem och jobba 8 timmar.. Men nu är det lördag! Dock har denna dag hittills inte varit mer händelserik än resten av veckan haha. Joggat är väl i princip den enda jag gjort, men ska snart träffa Kristina en sväng och sen åka hem till Luis och mysa :)
Jag är på ovanligt bra humör idag, hoppas det håller i sig! Dock vet jag inte riktigt varför, är i princip arbetslös och upptäckte igår att jag inte kan söka det jag ville till våren, så framtiden är väldigt oviss, fortfarande kanske man ska säga. Men men, jag löser det å!
 
Take Care // E
 


Core

Hej!

Var ett tag sen.. Har inte alls haft någon lust att blogga. Nu sitter jag i alla fall och laddar upp inför ett corepass. Jag vet hur grymt jobbiga de är och att känna sig trött redan före som jag gör nu känns lite sådär haha. Men bara att köra! Skönt efteråt i alla fall.
Ja, jag har väl inte överdrivet mycket att säga hehe. Händer inte så mycket, jag glider runt, tränar, träffar folk osv. Har redan sagt upp mig från jobbet och fått ett vikariat istället, känns mycket bättre.
Men jag kan inte komma ifrån känslan av att inte ha tillräckligt mycket att göra. Är så van vid att ha fullt upp hela tiden att jag inte trivs när jag inte har det. Känner för att göra något annorlunda, något helt nytt och kul. Frågan är bara vad. Men först måste jag väl ha pengar i vilket fall så.
 
Dags att sätta på sig träningskläderna och dra iväg!
 
Take Care // E
 

Haha! Totalt opassande bild, men det var väldigt ljust i Colombia! <3

RSS 2.0