Tres meses para la navidad

Hej och hå, nu har jag redan varit i Uppsala en månad snart! Lata sommarlovsdagar då jag bara lallade runt har förbytts mot tidiga morgnar och sena kvällar med fullspäckat schema och tiden springer iväg. Men det är bara kul! Även fast man klagar på att man är trött, stressad och inte hinner med något. Hade varit värre om det var tvärtom. Det är såhär jag trivs. Och dessutom klagar man ju alltid på något, det är ju standard.
Det är snart dags för terminens första tenta, om två dagar, och dagen därpå flyttar jag! Delade känslor angående det. Ena sekunden tycker jag att det ska bli spännande och kul med omväxling och i nästa vill jag inte lämna mitt mysiga boende som jag trivs så bra i. Men det ska bli skönt att få bo själv och nice att få en ugn, haha. Så det blir nog bra.
Annars då? Är väldigt glad att jag la till en spanskakurs för även om det betyder ännu mer plugg så är det jättekul. Skönt dessutom att variera mitt andra plugg med. Ett mål har ju länge varit att kunna prata spanska flytande (vilket jag egentligen skulle kunnat vid de här laget..) och jag hatar mig själv för min feghet som hindrar det, Men jag jobbar på det i alla fall och har inte gett upp. Även om det här bara är ett litet steg på vägen så är det ändå ett steg.
 
Take Care // E

RSS 2.0