24 maj 2014

Good morgon!
 
Här sitter jag i shorts och linne, utanför lyser solen och det är är 23 grader varmt, sommaren har kommit med andra ord! Hoppas att den är här för att stanna. Det är konstigt hur man varje år blir lika förvånad över hur varmt det blir. Liksom "kan jag verkligen ha på mig shorts och linne utomhus utan att frysa?? Behöver jag inte långbyxor och jacka??". Haha. Jag älskar det här vädret, livet blir så mycket bättre. Igår hade jag och mina klasskompisar världens mysigaste kväll med picknick i stadsparken här i Uppsala där vi satt i flera timmar. Sedan cyklade jag hem i shorts mitt i natten utan att frysa, underbart.
Egentligen borde jag inte alls ägna tid åt bloggen nu, jag borde sitta med den sista (!) skoluppgiften, men den är så fruktansvärt jobbig, svår och luddig. Kanske just därför jag borde sitta med den. Men aja, om någon timme kommer mamma och pappa ner och och vi ska bara hänga ute i solen och mysa. I morgon bär det vidare neråt landet till Linköping där vi ska hälsa på bror. Mycket trevligt, jag önskar bara att jag inte hade den där uppgiften hängandes över mig, men det löser sig nog.
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag tar tåget upp till Bollnäs för att spendera hela sommaren (3 månader!) där. Igår fick jag även reda på att jag får jobba 5 veckor i sommar, hela juli. Så är ledig en månad före och en efter, pöörfekt.
 
Nej, kanske ska anstränga mig lite med uppgiften innan de kommer. Eller dammsuga, skulle också behövas. Eller sätta mig ute i solen och läsa, det är utan tvekan det mest lockande. Får se vad det blir ;)
 
Take Care // E

RSS 2.0