Semester

Tiden går och vi är långt in i juli. Jag fick semester igår och det är den varmaste sommaren i mannaminne i Sverige (iaf i mitt minne). Temperaturen ligger på ca 30 grader varje dag och har gjort så bra länge. Solen strålar. Det kan låta erhört skönt och till viss del är det också det. Men samtidigt dör naturen, djur måste avlivas p.g.a. foderbrist och just nu luktar det kraftig brandrök i min lägenhet då det härjar bränder lite här och var. Ändå måste jag har fönstret öppet, annars kvävs jag. Det är alltså bara att välja; förgiftas eller kvävas.
Men nog om detta. Semestern är som sagt här (vilket är helt underbart, så fruktansvärt jobb-utsliten känns det som haha) och det är inte många dagar som jag har oplanerade. Det blir en rivstart med Brännbollsyran i morgon och jag ska vara med och spela för andra gången i mitt liv, förra gången var 2013. Ska bli himla kul. Efter det bär det i vanlig ordning ner till Halmstad för ett besök hos mormor och sedan väntar en vecka på Gran Canaria med ett gäng. Med tanke på vädret är det ingenting som behövs, men ska bli kul att komma i väg och få miljöombyte.
Ja, sen är semestern i princip slut och då är det 1,5 månads jobb som gäller innan jag åker iväg!! Helt galet, det går så fort. Länderna i Sydamerika är nu bestämda och det blir Peru, Bolivia och Ecuador. 2 veckor kommer ett par kompisar ner och reser med, i Peru och Bolivia. Det känns bra eftersom jag reser själv i övrigt. Kommer bli grymt.
 
Vad gäller mitt liv i övrigt har det väl inte skett så mycket förändringar. Jag kämpar på känslomässigt, vilket är som att åka berg- och dalbana. Jag vet fortfarande inte var jag vill bo eller göra, men har ändå tackat ja till tillsvidareanställning i Gävle, med tjänstledigt de 3 första månaderna när jag reser, för att sedan börja jobba igen i januari. Jag kände att jag inte kunde tacka nej till det och sedan stå arbetslös efer resan eller behöva söka jobb under resan. Jag kör vidare i Gävle ett tag, så får jag se sen.
 
Ja, det var väl allt för nu. Nu ska jag njuta av min semester så mycket jag kan och ta tillvara på tiden.
 
Take Care // E

RSS 2.0