Tillbaka i Uppsala

Man kan ju verkligen fråga sig vad meningen med den här bloggen är när jag skriver en uppdatering var tredje månad ungefär, eller ännu mer sällan. Men men, här kommer en i alla fall!
Jag är nu tillbaka i Uppsala efter 3 månaders lov och sitter just nu och är så trött att det känns som att hela huvudet ska ramla av. Idag hade vi första dagen på praktiken (!) och trots att det inte var speciellt ansträngande och inte överdrivet mycket att ta in just idag så blev jag helt slut. Antagligen var det mer att ta in än vad det kändes. Dock var det bara introdag med massa info om diverse, i morgon börjar det på riktigt. Av någon anledning är jag inte lika nervös som jag trodde, inte just nu i alla fall. Praktikplatsen känns bra och jag försöker verkligen ha inställningen att vi är där för att lära oss. Plus att alla andra tror ju på mig, så varför kan jag inte tro på mig själv?
Sommaren som varit då? Den flög förbi snabbare än den någonsin gjort. Jag jobbade från dag ett tills det var precis 2 veckor kvar, vilket gjorde att det inte hänt så mycket för min del. Dock körde jag och Malin en favorit i repris från förra året och åkte till Grekland en vecka på slutet, denna gång till Kos! En underbar vecka med precis lagom balans mellan sol & bad, fest och äventyr. Precis vad jag behövde. Nu kämpar jag för att hålla kvar brännan jag lyckades få och drömmer om nästa resa. Vart och när den blir får framtiden utvisa, men kommer, det gör den.
 
Nu måste jag nog lägga mig i soffan innan en god natts sömn förhoppningsvis avhjälper tröttheten. Ska försöka skriva lite oftare i höst, det är ju roligare att läsa gamla inlägg som är lite mindre övergripande.
 
Take Care // E
 
 

 

RSS 2.0