Halloween

Man kan ju tro att jag ska skriva någon roligt om Halloween med tanke på rubriken, men tyvärr skrev jag det bara för att det är Halloween idag och jag inte kom på något annat haha. Däremot ska jag på Halloweenfest till helgen i Bollnäs, det ska bli kul! Inte minst att träffa mina kompisar där som jag inte sett på över 2 månader.
Idag är det dock bara en vanlig tråkig måndag och om jag får vara negativ så är det en ovanligt hemsk måndag. Anledning? Ny kurs idag. Examensarbete, vilket är lika med C-uppsats. Bara ordet får mig att rysa och tappa livsglädjen i princip, kanske för att överdriva något. Att skriva uppsats har nämligen varit det överlägset värsta pluggsättet i skolan för mig, genom alla år. Minns när jag en dag i ettan på gymnasiet lättad och lycklig lämnade in en historiauppsats, bara för att samma lektion få reda på att vi skulle börja på en ny på en gång. Höll på att börja gråta, haha. I alla fall.. den här ska skrivas till efter jul och jag har nog aldrig tidigare längtat så intensivt till att något ska vara över.
Med det sagt så ska jag gå över till något roligare; praktiken gick bra! Det gick till och med väldigt bra, över förväntan. Jag som har varit så otroligt nervös för den så länge, jag kunde uppriktigt sagt inte tänka mig själv sitta och ha egna patientsamtal och klara kursen. Men det är precis vad jag har gjort och jag är så lättad och stolt över mig själv. Det var dessutom roligt, dagarna flög iväg och jag är nu mer positivt inställd till att jobba som dietist än tidigare. Vet inte om jag skrivit det någon gång här, men jag har haft mina tvivel under programmets gång huruvida det här är rätt för mig eller inte. Är dock inte fullständigt övertygad än, men det känns klart bättre i alla fall.
Om 2,5 månader, den 13 januari, tar vi examen och blir dietister. Det går inte riktigt att ta in, men vare sig jag kan förstå det eller inte så kvarstår faktum att jag måste ha något att göra till våren. Och det är tankarna på det som upptagit i princip all min lediga tid på sistone. Vad ska jag göra? Ska jag flytta till Luis och läsa distanskurser? Ska jag leta jobb någonstans i Sverige? Ska jag ge mig ut och resa? Det sista lockar ju utan tvekan mest, men av olika anledningar så lutar det åt det första alternativet just nu. Vi får se hur det blir helt enkelt. Tankarna går hit och dit och ändras hela tiden.
 
Take Care // E

RSS 2.0