Dress up, put on some makeup and fake 'til you make it

Hallå!
 
Kanske dags att skriva ett par rader igen? Sanningen att säga händer det inte så mycket (som vanligt). Sen jag skrev sist har jag hunnit bli frisk och tränat som vanligt en vecka, hunnit bli sjuk igen och haft en vecka utan träning. Lite lagom kul sådär. Igår tog jag i alla fall en sväng på gymmet och började för en gångs skull som man ska göra efter att ha varit sjuk; LUGNT. En konst jag aldrig lyckats med tidigare, utan jag kör på som jag brukar, vaknar upp med sådan träningsvärk att jag knappt kan gå och med återfådd hosta eller vad det nu kan vara. Det här gången ska jag vara klokare, få se om det hjälper.
Igår sov Malin hos mig, vi såg blev en gammal "klassiker" som film, She's the man. Vi kan de flesta repliker och tycker fortfarande att den är lika rolig. Haha, älskar det.
Dagen började med ännu en av alla superhjältefilmer min bror "tvingar" mig att se, denna gång blev det Batman begins. Jag håller faktiskt med honom om att det är sjukt att jag inte har sett någon sådan slags film, det är på tiden!
Ikväll blir det grillning med vänner, årets första, nice!
 
Take Care // E

"Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up again."
 
Från Valborg -11. Ha märkt att jag aldrig tar bilder längre?! Måste använda gamla, tråkigt, får skärpa mig!

2 år

God kväll!
 
En vecka har förflutit sen sist och det har delvis varit den tråkigaste och mest händelselösa vecka på länge. Jag har inte gjort ett skit i princip eftersom jag varit sjuk hela veckan, helt meningslöst med massa missade jobbtimmar och missad träning. Helt frisk är jag ännu inte men tillräckligt för att jobba, träna och göra annat till veckan som kommer, ska bli så skönt!
En bra sak har dock hänt och det är att min pojkvän äntligen kommit tillbaka till Sverige, dessutom är det i dag 2 år sedan som vi blev ett par :)<3
Men kollar man på vädret kan man knappast tro att vi hunnit en vecka in i april. Snödrivorna är fortfarande höga, termometern visar under noll (iaf nu på kvällen) och både igår och i dag har stora vita flingor fallit. Jag längtar nå extremt till 25 maj då det blir Portugal en vecka med jobbet! Frågan är om man står ut tills dess..
 
Take Care // E
 


1 april 2013

Hej!
 
Glad påsk tänkte jag ha som rubrik, men eftersom det redan hunnit bli annandag påsk känns det lite sent.
Detta år har Sverige levererat strålande väder hela påsken, något jag tyvärr inte kunnat utnyttja så mycket som jag velat eftersom jag åkt på en förkylning. Men det var ett bra tag sen jag var förkyld så ska väl inte klaga, får vara glad över att jag inte förlorat några pengar på det eftersom jag varit ledig. Dock har jag trotsat hals, näsa och kropp och träffat folk ändå. Därför hade jag myskväll med Malin på skärtorsdagen och långfredagen tillbringade jag med Luis familj efter fika och promenad i solen med mor. På påskafton mådde jag inte särskilt bra så det blev att ligga i soffan och titta på film med bror, men på kvällen efter lite påskmat med familjen ryckte jag upp mig och gav mig ut på lite party med Sofie, Helena och Malin, grymt kul! Igår orkade jag med en promenad med Rebecca, för övrigt slöade jag bara. Och hostade.
 
Ja, så har min påsk sett ut. Om ett tag ska jag käka lite lunch och därefter bege mig till Söräng för lite mys med två av de bästa!
 
Take Care // E
 


RSS 2.0