Halmstad

Hejsan!

Sitter hemma hos mormor och morfar och har precis käkat lunch, plättar, mums! =) Jag älskar att vara här. Hemma är det stress, stress, stress hela tiden. Saker ska göra hit och dit. Men här kan man bara ta det lugnt. Läsa en bok, spela kort, gå en sväng på stan eller ta en promenad med mormor och deras hund... så himla lugnt och härligt. Dessutom är Halmstad en underbar stad, enligt mig. Större och mer händelserik än Bollnäs, men samtidigt inte stor som Sthlm eller Göteborg, perfekt.

Sitter och myser med Stina, deras lilla söta hund, just nu samtidigt som jag bloggar och snart ska vi åka och simma =) Senare ska vi till min moster Ulla som fyller år, på födelsedagsmiddag =)

Take Care // E

Höstlov på ingång!

Hej!

Nu har jag inte bloggat på snart en vecka men jag har haft så sjukt mycket att göra. Det har varit tidiga morgnar och sena kvällar med skola, träning och/eller spelning, hem, plugga, äta, sova... ungefär. Är riktigt trött på kvällarna av att göra så mycket men nu är det i alla fall snart höstlov! :D En dag kvar! Sedan åker jag till mormor och morfar, är hemma en dag, sen blir det Sthlm med Kirsti så jag kommer väl knappt blogga under den kommande veckan heller, men sen ska jag försöka bättra mig.
I alla fall... Elin och jag var som sagt ner till Gbg i helgen och det var superroligt! Resan tog 10,5 timmar, sedan var vi där 5 timmar och åkte tillbaka 10,5 timmar, men det var värt det! Att träffa de flesta från i somras var helt underbart och vi hade jättekul. Visserligen kom man hem halvdöd på söndag förmiddag efter ca 2 timmars sömn och då var det bara att åka iväg på marschträning och sen plugga, men, som sagt, det var lätt värt det =)

Den här veckan har flutit på som vanligt. Försöker plugga undan allt nu så jag slipper det på lovet. Skulle vara extremt skönt med nio dagar med aboslut ingenting man måste göra.

Så nu ska jag sätta mig med engelskan (prov i morgon), svenskauppgift och den eviga matten.

Take Care // E


Om ett dygn...!

Ett dygn kvar... Om ett dygn är jag där i Gbg och dansar... Om ett dygn får jag träffa alla människor jag saknat i tre månader... Men sen då? That's it lr vad? Av de där fem timmarna... kommer en av dem spenderas gråtande och undrandes när och OM vi kommer träffas igen?
Det är sjukt hur nära man kan komma från början helt okända människor på bara tre veckor. Men det gjorde vi och vi bor utspridda i nästan hela Sverige så det är inte bara att sms:a varandra och dra ihop gänget på en tjejkväll precis...
Men nu vill jag inte tänka så, det kan jag som sagt spendera sista timmen på discot med att göra. Nu ska jag bara vara glad över att jag faktiskt får träffa dem igen!

Klockan 08.03 i mogon bitti går tåget! Mot Göteborg, Elin!

Take Care // E

Bra helg

Hejsan!

Har varit dålig på att blogga sista veckan men jag har haft så mycket.
I fredags var jag, Thora, Madde, Stina, Rebecca och Tess hemma hos Stina och firade henne. Hon bor i Sveriges metropol Kilfors (;)) så vi tog bussen dit och började med att äta en tidig middag på någon resturang där (ja, de har faktiskt resturanger, helt otroligt jag vet! ;)) och köpa godis. Sedan fick vi skjuts hem till Stina där vi sjöng karaoke, proppade i oss onyttigheter, tog en promenad (det blev tack och lov inte enda in till Kilafors som Stina ville;)) och såg Män som hatar kvinnor. Första gången för mig och jag gillade den starkt, riktigt bra film. Kvällen var mycket trevlig och jag var hemma vid halv tre efter att min snälla brorsa hämtat mig, Madde, Rebecca och tess =)
Lördagen tillbringades med Kristina och det var en strålade fin höstdag så det blev massor av roliga/fina/fula/piinsamma kort! ;) Dagen avslutades med andra filmen, 2 fast 2 furious som gick på tv :D Eller förresten, den avslutades med kurra gömma mitt i natten i minusgrader på Gärdet... haha, internskämt ;) Väldigt rolig dag iaf! =)

Söndagen blev inte lika rolig då den gick åt till plugg. Eller ja, det var meningen att den skulle göra det, men jag var lite seg.

Ikväll däremot har jag bara spanska (:D) som jag ska kolla på nu.

Take Care // E


<333


7 oktober, grattis mamma!

Hejsan!

Har inte så mycket att säga utom GRATTIS till mamma som fyller år idag! =)
Händer inte så mycket annat intressant ;)

Take Care // E


Pappa fick hänga med på bilden åxå ;)

Kanelbullens dag

Hej!

Fjärde oktober idag, och jag hade totalt glömt bort att det var kanelbullens dag. Liite onödigt kan tyckas med en hel dag för en liten bulle, men den lilla "bakelsen" är värd det tycker jag. Finns det något godare än nybakade kanelbullar? Antagligen, men inte mycket. Har inte ätit någon idag, men det ska bli kan jag säga! ;)

Som vanligt vaknade jag tidigt, dödstrött, men kunde inte somna om. Hade någon skum dröm i natt... 
De senaste timmarna har gått åt åt att göra klart svenskan, men nu är den äntligen klaaar! Jippie! Men jag har kemi-prov i morgon så det måste jag verkligen plugga på nu.

Take Care // E


Mums!

Tranan & Gävle!

Hejsan!

Vi var som sagt på Tranan igår kväll och vi hade grymt kul! Jag, Johanna, Malin och Kristina träffades först hos Kristina ett tag och gjorde oss i ordning. Därefter gick vi ut ett tag, gick bland annat hem till Malin en sväng. Sedan mötte vi upp Madde, Elin, Thora och Stina och då hade jag, Elin Kristina och Johanna varit ute en timme i minusgrader, lättklädda så vi skyndade oss stelfrusna in på Tranan. Det var lite segt i början men när vi väl kom igång hade vi som sagt skitkul!
Jag, Johanna och Kristina åkte dock hem efter bara ett par timmar då vi skulle till Gävle idag. Kristina sov hos mig och när vi vaknade vid sju hade vi bara sovit ca fem timmar. Men tröttheten kom faktiskt inte förrän senare. Vi var i Gävle från tio till fyra, mysig dag! Shoppade dock liite för mycket, hehe... I alla fall med tanke på att det är i början av månaden, jag är skyldig mamma pengar och dessutom fyller hon år på onsdag och jag har inte köpt present än... Aja, det löser sig.

Nu måste jag sova. I morgon blir det plugg, men även Top Model och kanske ett par avsnitt av Morden i Midsomer. Kanske hittar på något mer roligt, vi får se.

Take Care // E


Varför inte utnyttja affärernas speglar?! ;)


VIP!

Hejsan!

Vaknade upp till en strålande höstmorgon idag! 5,5 minusgrader (!), sol från klarblå himmel, allting gnistrade av frost...underbart! Men tyvärr får man ju inte njuta av det mer än de ynka minuter det tar att cykla till skolan för sedan måste man sitta därinne hela dagen...
Morgonen började med ett träningssnack med Bertil på en halvtimme, följt av kostföreläsning 08.30-09.45. Efter det skyndade jag mig till elevrådsrummet där jag var med i valberedningen till styrelsen. Jag och fyra till intervjuade de sökande och såg ut två som fick joina styrelsen. Tack vare att jag offrade en timme på det står jag nu på VIP-listan på Tranan och kommer in gratis ikväll! ^^ Hade egentligen inte tänkt gå, men en sådan chans får jag nog inte mer så det blir en partykväll ändå =)
Vi blir dock inte där så länge för i morgon kl 08.48 ska jag, Kristina, Johanna och eventuellt Bella ta tåget till Gävle för en shoppingdag!

Slutade nästan tre timmar tidigare idag tack vare att jag slet som en galning med historian igår + att vår bildlärare var sjuk. Härligt!
Såg precis senaste avsnittet av True Blood och nu är jag heelt fast! Så spännande!

Take Care // E

Gaah.

Jag badar i plugg. Stress, stress, stress. Hinner inte med. Historia, svenska, matte, kemi, engelska.......

RSS 2.0