Slappdag

Kan väl slänga in ett litet inlägg så här på kvällen. Kommer kanske inte bli något mer i år ;) Appropå det så kommer nyår firas hos Elin N med lite folk, ska bli kul :)
Har suttit på tåg hela dagen, så jag är lite trött. Konstigt att man bli trött av att slappa en hel dag... aja, kanske borde gå och lägga mig rätt tidigt om jag ska orka med nyår för det kommer antagligen inte bli lite senare, minst sagt :P
I alla fall gick jag på Twilight med Johanna och Jennifer när jag kom hem :) Trevligt "avslut" på dagen som annars hade varit tråkig. Filmen var bra, men boken är så mkt bättre. Kollade efter andra boken i serien; "När jag hör din röst" dels igår i två olika bokaffärer i Halmstad och sen idag på Pocket Shop i först Gbg sen Sthlm, men tror ni att de hade den? Självklart inte. Det fanns bara trean antingen på svenska (bokaffärerna) lr på engelska (Pocket Shop). Blä. Så jag får väl åka ner på stan i morron med förhoppingen att de har den i Bollnäs. Haha, det kan jag nog glömma direkt. Antagligen kommer jag få gå ett bra tag och längta efter den. Men det är det värt! Och när jag ska ha trean så kommer väl den vara slut överallt, så jag borde kanske köpa den nu direkt...? Hmm, får se.

Peace out ;) Och GOTT NYTT ÅR! om jag inte skriver något mer.

Shopping!

Nu har tre dagar redan passerat här nere och i morron åker vi hem. Tiden går så sjukt snabbt!
På shoppingrundan i lördags hittade jag i alla fall ett par vinterstövlar, till vänster i bild :) 719 spänn, ganska billigt eftersom det var Vagabond. Rea med 376 kr! Sedan blev det ingenting mer den dagen. Hittade två snygga tröjor på MQ, men käpte dem aldrig.
Igår kväll var vi på bion "Yes man". Och, för att citera Mattias, Jim Carrey sviker aldrig ;) Jättebra var den :)
Idag var jag på stan åtskilliga timmar, men hittade inte ett enda klädesplagg som jag ville ha! Helt sjukt för att vara jag ;) Men jag hittade två par skor till (a) Rea med drygt 200 kr på de högra och ca 170 kr på dem i mitten ^^ Haha, undrar hur mina fötter kommer kännas efter några timmar med dem, jag som inte är van att gå i högklackat ;) Men ca 1300 kr för tre par skor tkr jag är rätt bra :)
Känns som om det här inte var ett så intressant inlägg, men aja, händer ju inte så jättemkt här nere... utom ett knivrån på nått Hemköp här omkring, fast där var ju inte jag då ;)

Peace out ;)


Mina fynd ^^
Skorna ^^


Första inlägget

Jaha, nu har man nedvärderat sig till att skaffa blogg åxå. Haha, närå, men man blir påverkad av alla som har det och säger att man ska skaffa... och som alltid annars gick jag med på det. Lika var det med bilddagboken. Dessutom går det ju att tjäna stora pengar på det här har jag hört ;) Fast det är väl ingen idé att drömma om att göra det antar jag.
I alla fall så sitter jag i Halmstad hos min mormor och morfar och skriver första inlägget, medans resten sitter ute i vardagsrummet och tittar på "På spåret". Tråkigt! Men det här får bara bli ett litet test, så att säga...
Dagen har spenderats på tåget, från halv tio till fem där tiden ägnades åt att läsa "Om jag kunde drömma". Så bra bok säger jag bara! Rekommenderar den starkt till alla som inte läst den! Så får jag väl se Twilight nått tag åxå (som är baserad på boken), men man brukar ju alltid bli besviken på filmen, tyvärr...
I morron ska jag ut på stan och leta efter nya vinterskor och kanske shoppa lite på rean. Alltid lika trevligt, speciellt när plånboken fyllts på efter julafton ^^
Ska försöka vara aktiv på bloggen och göra den finare och så, men jag kan inte lova nått, hehe. Men några ggr till ska jag väl lyckas skriva.

Peace out ;)

RSS 2.0