KÖRKORT!!! :D

Yes, rubriken stämmer!! JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D Är så sjukt stolt och glad att jag klarade det, med mina nerver liksom! Nu är det ÖVER! Sån sjuk lättnad så det är inte sant, det har verkligen legat som en tyngd i flera veckor!
I kväll blir det nog inte så mycket plugg, ska snart börja med att hämta Rebecca på BUO och skjutsa hem henne, senare blir det en sväng med Kristina och därimellan åker jag nog lite själv ;) Läskigt det kommer bli att köra helt själv i början :o Men så sjukt härligt att glida fram med musiken på högsta volym! Åhh, jag är så glaaaaaaaaaad!! Väldigt längesen jag kände sån här lycka! Underbar känsla :D

Take Care // E


Tur att man har en sån här att glida omkring i med nytaget körkort och allt!

Tror jag isolerar mig innan nästa SM

Tänkte precis hoppa in i duschen, men Kristina tyckte vi skulle blogga, så då får jag väl göra det då ;) Var ju faktiskt ett tag sen, en vecka sen närmare bestämt.
Och på den veckan har jag hunnit bli sjuk, missa ett SM, men även klarat av en sak jag var supernervös för, nu är det över!
Sjuk som sagt ja.. Började känna av halsen på tisdag kväll, blev värre på onsdagen så skippade träningen, ännu sämre på torsdagen och på fredagen var min röst inte den bästa. Mådde inte speciellt bra, gick till skolan för att göra kemiprov, sen gick jag hem. Sedan var det tänkt att jag skulle åka ner till Sätra, bo på hotell och tävla i SM på lördagen. Tävla var det inte tal om, men jag kunde lika gärna åka bort och vara sjuk som att vara hemma. Ett beslut jag nästan ångrade på nervägen då jag knappt kunde prata och inte alls mådde bra. Värre blev det när vi kom fram och skulle gå och äta middag. Minst 45 minusgrader ute, höll på att frysa ihjäl även när vi kom in, hade ingen aptit och ja.. Men det var bara att hålla skenet uppe, hade ju valt det själv. På lördag morgon var det inte bättre (det låter som om jag var dödsdjuk haha, riktigt så farligt var det inte) och halsen värkte nå fruktansvärt. Supergod hotellfrukost piggade upp lite i alla fall och efter två alvedon och nässpray klarakändes det aningen bättre. Det var väldigt kul att titta på SM (även om det sved lite när min klass skulle hoppa) och det blev en del fina resultat och placeringar för klubben :) Trots sjukdomen var det en rolig liten utflykt ;)
Kom hem vid elva igår kväll och denna söndag har bestått av plugg. Förkylningen är lite bättre, men det blir varken träningen eller spelning i morgon, dock något annat...
Undrar om jag blivit bra på att fokusera bort nervositet, jag tror det.. I alla fall tills precis innan händelsen eller vad det nu kan vara. Alltid något.

Nej, nu blir det duschen i alla fall.
Åh vad det suger att vara sjuk, blir tokig av att inte kunna träna!!

Take Care // E

18 år!!!

Tjeenare!

Hmm.. Skrev ett långt inlägg som försvann när jag skulle publicera det, skoj. It's just to start over again!

Är nu äntligen 18 efter denna långa väntan! Igår var den bästa dagen på mycket länge, helt underbar. Den började med uppvaktning klockan åtta (ja, jag vaknade halv åtta och kunde inte somna om, haha!) med superfina presenter. Fick en ny kamera, en lila jättefin :) Ett presentkort på Resia på 3000 kr av Mattias (!!), ett Thomas Sabo-armband som jag velat ha hur länge som helst och ett par assnygga träningstight :) I väntan på att de skulle komma och sjunga låg jag och svarade på massa söta grattis-sms, det gör en så glad! Jag fick frukost på sängen, rostade mackor och juice, mys! Sedan klev jag upp och gjorde mig i ordning för spelning, allt under lyckorus över födelsedagen haha. På spelningen fick jag en trumpetfanfar (Helenas förtjänst såklart!;)). Som vanligt hade vi också roligt med Sofie :) Åkte hem lite tidigare för att hinna duscha och greja innan släktingarna skulla komma. Kristina kom också, med jättefina presenter (fick av hennes mamma och pappa också och hennes syster som kom senare, hur gullig?!). Runt åtta hämtade vi upp Helena och Johanna och åkte till Elin och där blev det party! Hade jätteroligt, hittade på massa tok ;) Sedan vidare till Tranan där vi dansade tills benen värkte, superkul! Blev massa kort tagna med nya kameran, en del mindre vackra haha.
Dagen efter var man lite lagom sliten, men det var bara att gå upp klockan åtta och iväg till spelningen där Helena och jag spelade oboe"solo", vilket vi klarade galant trots partynatten ;)
Födelsedagen var toppen från början till slut och det var helt underbart att slippa tänka på plugg, stress och oroa sig över annat en hel dag, går inte att beskriva hur skönt det var. Så TACK till alla som gjorde min 18-årsdag minnesvärd! <3
Sov dock bara ca tre timmar i natt så jag borde ha lagt mig för längesen, är yr av trötthet. Jag tar sovmorgon i morgon i alla fall, gymmar på eftermiddagen istället eftersom vi inte har någon spelning. Finns inte en chans att jag orkar upp kvart över sex och gå till gymmet. No no, I need sleep! ;)

Take Care // E


:)<3

Core

Tjena!

Jag är så trött i armarna att jag knappt orkar skriva. Emelie och jag provade nämligen på Core i morse och fyyy bubblan vad jobbigt det var. Visst tränar jag mycket och så, men aldrig statisk träning som det var mycket av där, så det var riktigt jobbigt. Märkte också att jag är klart svagast i armarna, haha. Men det var kul att prova på och väldigt bra träning! Hoppas bara jag orkar hålla upp oboen i morgon haha..
På tal om i morgon! Undrar om jag kommer vakna supertidigt och inte kunna sova mer av spänd föväntan som när jag var liten (eller ja, det var så förra året också...;)), haha. Skulle inte tro det. Eftersom jag ska spela klockan tio uppvaktar min kära familj mig klockan åtta och det ska mycket till om jag vaknar av mig själv innan det. Men man vet ju aldrig ;)

Jaha, då säger jag hej då till mitt liv som sjuttonåring och välkomnar mitt livs början! ;)

Take Care // E



Min tårta förra året :) En av de bästa sakerna med att fylla år ;)

Orkar inteeee

Inte min dag. Är så less på allt som har med skolan att göra. Fick tillbaka matte C nationella, fail. Fatta ingenting på fysiken, fick reda på att vi har kemiprov nästa fredag, spanskaprov nu på fredag, fysikprov om några veckor, därefter slutprov på hela kursen som skulle varit klar för längesen. Har tränat på både engelska och spanska hörförståelse, hör ingenting, fattar ingenting. Hur ska jag då klara nationella i det?! Ska skriva nån uppsats på engelskan, har svenskaredovisning om två veckor och Rebecca och jag har knappt börjat. På allt det här ska man komma på nått att göra som projektarbete och jag har iiingen aning, finns inte tid till det. Dessutom är jag aaaaaaasnervös för uppskivning och uppkörning som närmar sig, vill verkligen inte kugga, då bryter jag fan ihop.
Träningen idag gick väl okej i alla fall, men sen missa Emelie och jag bussen hem, ringde efter skjuts och höll på att frysa ihjäl. Nu skulle jag behöva plugga i massor, men skiter i det och går på Es09:s musikkafé istället med Rebecca.
Åååhh, huvudvärk.
18 år på lördag iaf, a light in the dark. Typ.

Tänkte skriva det här på ett lite mer strukturerat sätt, men det blev som när man pratar, man bara häver ur sig allt utan sammanhang...

Take Care // E

4 februari 2011

Tjena.

Är påväg mot sängen eftersom jag har tävling i morgon, är lite smånervös måste jag säga, vill så gärna att det ska gå bra! Som tur är tävlar jag 13.15, perfekt tid med andra ord. Man får sovmorgon, men slipper gå och bara vänta på att tävla, det gör en så fruktansvärt seg. Men samtidigt har man inget att skylla på om det går dåligt höhö..
Träffade som sagt Kristina idag efter skolan. Blev en sväng på stan (fattar inte varför affärerna inte säljer åtminstone några bikinis på vintern, asmånga åker ju utomlands!), dock utan fika för ovanlighetens skull. Middagen ägnade vi nästan tre timmar åt, förrätt, huvudrätt och efterrätt, och sprang på ICA tre gånger haha. Men det var det värt, blev sjukt gott!! Lite Wii och promenad och massa skitsnack blev det också, väälbehövligt!
Morgondagens kväll kommer tillbringas i Söräng, vad vi hittar på vet jag dock inte alls, men något roligt blir det säkert ;)

Tänker ofta på hur annorlunda livet blivit. Är en helt annan person än för några år sedan, med delvis helt andra vänner. Känns fruktansvärt jobbigt att ha glidit ifrån många som jag varit väldigt tight med och har känt sedan jag var liten. Men det är så livet är, tyvärr. Det värsta är att det känns som om det bara är jag som saknar det, inte personerna jag har tappat kontakten med..... Måste leva i nuet och tänka på framtiden, inte det som varit. Kan inte hjälpa det, men saknar gamla tider. Allt var så lätt. För ca 10 år sedan sådär. Men saknar också högstadietiden på ett sätt, fruktanvärt mycket.

Take Care // E

Sova, köra, tävla, huvudvärk

Nu får jag ta och skärpa mig. Försov mig idag igen. Och inte med typ tjugo minuter utan med nästan en och en halv timme, som vanligt med andra ord. För några år sedan när jag försov mig fick jag panik när jag vaknade och flög upp, nu suckar jag och tänker "inte igen !", slänger av mig täcket och går lugnt ur sängen. Haha. Men i morgon är jag tillåten att sova länge! Har ingen träning (tävling på lördag) så min första sak i morgon blir körlektion halv elva. Niiice. Missar kemin och typ halva spanskan, inte mig emot! Egentligen får man inte ta ledigt för körlektion, vilket jag inte heller har gjort höhö, så de kanske sätter skolk, vet inte. Men det spelar ingen roll, är där så det räcker och blir över ändå tycker jag ;) Och i mina ögon är inte körlektion att skolka...
På lördag är det som sagt tävling igen! Efter skadan känns det lite ovant att tävla ungefär varannan helg medn roligt såklart! Speciellt eftersom jag har tagit pers de tre senaste tävligarna, vilket inte hör till vanligheterna nu på senare tid! Kommer närmre och närmre 11 meter, 7 cm kvar nu, men vågar nästan inte hoppas på ett till pers på lördag, träningarna har känts så sega sedan förra tvälingen.. Har dessutom siktat mot 11 meter så länge nu att jag försöker att inte göra det, bara jobbigt att bli besviken gång på gång. Men självklart finns hoppet längst inne fastän jag försöker ignorera det..
Även fast jag inte ska upp förrän strax efter nio i morgon ska jag lägga mig och läsa nu. Har haft sådan jobbig huvudvärk varje dag i en och en halv vecka nu, jag som aldrig brukar ha det. Och även om det inte gör direkt ont hela tiden är det nästan alltid lite spänt. Tror de beror på stress och sömnbrist, hoppas det inte beror på det som pappa tror; att jag behöver glasögon. Jag är en sådan person som absolut inte passar i det enligt mig själv. Tyvärr känner jag mest av huvudet när jag anstränger ögonen, pluggar, läser, sitter vid datan.... Vill inte!

I morgon; helg! Och den börjar med häng med K! ;) Var ett jäkla bra tag sen!

Gooood night and

Take Care // E


K och jag påväg hem från Sthlm i somras :)

Snaaart...!

Hellu..!

Borde verkligen inte sitta här, men det är så mycket man inte borde och ibland måste man få unna sig och nu är ett sådant tillfället tycker jag! Avslutade nämligen Matte C idag med nationella. Fruktansvärt skönt att ha det över, var dock svårt att avgöra om det gick bra eller inte. Knappt halvvägs fick jag sån huvudvärk och blev supertrött och fick svårt att koncentrera mig och fokusera. Precis rätt tidpunkt liksom! Tänkte att jag var tvungen att kämpa mig igenom provet, sen kunde jag gå hem. Tack och lov blev det aningen bättre efter ett tag, men efter de fyra timmarna var jag helt slut, såväl psykiskt som fysiskt (hur man nu kan vara det?). Aja, ÖVER är det iaf!
Efter lunchen hade vi fysiklab (hur kan man komma på tanken att plåga oss med en sån efter 4 timmar nationella i matte?!). Tack och lov var det en kort och lätt, sedan fick vi sluta, skulle inte orkat tänka mer.
Men jag är ju ändå inte pluggfri ikväll, nejnej. Nu har vi börjat med Matte D och det är bara att sätta fart för det nationella i maj kan vi inte ändra datum på...
Aja, över till något roligare! Första februari idag vilket betydeeeer.... 12 dagar kvar tills jag är 18!!! :D:D:D Har gått asfort på slutet, jag kan knappt fatta det. Längtar som en galning till min födelsedag då det blir utgång med Helena! Skojjjj! :D
Körkortet är jag på full gång med vilket är helt sjukt! Kan inte tänka mig själv med körkort haha :D Körde halkbana i torsdags (det var askul!) och pluggar teori som en galning, slutspurten nu!! Tihi :D

Haha, nu ska jag sluta svamla och försöka anstränga mig med matten och teorin :)

Take Care // E

Snälla, låt det aldrig hända någon i min närhet


<3

RSS 2.0