Pensamientos

Hej!
Har egentligen inte så mycket att skriva för en gångs skull. Livet har lugnat ner sig lite och fallit in i en vardagslunk som ser ungefär lika ut hela tiden. Det här ekorrhjulet som man säger. På ett sätt trivs jag med det, på ett sätt inte. Jag tycker om rutiner och jag älskar att vara ledig på kvällar och helger så man slipper avundas andra som är lediga och missa massa roliga saker. Samtidigt blir det lätt lite uttråkande, det ser som sagt lite lika ut hela tiden. I deta senaste nlägget skrev jag att jag var lyckligare och mer tillfreds med livet än på länge och det stämmer fortfarande, men någonstans har mitt otåliga jag redan börjat tröttna lite. Absolut inte på sambolivet, det är helt underbart, men att stiga upp 05.50 varje vardag, vara borta mellan 12 och 14 timmar beroende på om jag tränar eller inte och väl hemma bara duscha, äta och lägga mig i princip. Däremellan hinna diska, tvätta, handla osv. Jag är igång från att jag går upp tills jag går och lägger mig och är helt slut. I slutet av veckan är jag så utmattad att jag helst skulle vilja lägga mig klockan nio på fredagskvällarna. Men jag tänker att det här bara är en period. Till 14 juli närmare bestämt. Oj vad det kändes långt dit just nu, haha. Försökte få de två sista veckorna av vikariatet ledigt men det gick inte. Fast nej, jag ska inte låta såhär negativ för det är jag egentligen inte. Jag trivs med jobbet, har precis fått min dietistlegitimation (!) och känner mig duktig som faktiskt fixar livet som det är nu. Även om jag ofta känner mig otillräcklig så är jag faktiskt inte det. Det går inte att göra mer än vad jag gör, det är fullständigt omöjligt. I alla fall om jag fortfarande ska må bra och inte slita ut mig helt.
Jobbet har jag som sagt till juli och sedan få vi se vad som händer. Just nu har jag faktiskt ingen aning. Trots att jag har en Afrikaresa bokad känns det inte tillräckligt, jag vill resa mer. Förverkliga min dröm om att verkligen resa, helst 3-4 månader, dvs från september till december. Backpacka i Sydamerika. Med Luis. Uppleva massa häftiga saker tillsammans. Lära mig mer spanska och leva ett helt annat liv för ett tag. Drömmen. Luis är dock inte lika på så vi får se vad det blir. Den diskussionen kommer definitivt tas upp här många gånger till innan de är klart. Lite spännande faktiskt. Att mitt liv i höst återigen med största sannolikhet kommer att se annorlunda ut. Det passar min sida som är lätt-uttråkad. Dock bådar det inte gott för framtiden för så kan man ju inte alltid hålla på haha. Men just nu ser jag det bara som positivt att jag inte är stressad över hösten, utan mer nyfiken på den.
Oj, jag hade visst en del att säga ändå. Kul att skriva ner sina tankar för framtida läsning.
 
Take care // E
 
Äntligen en bild till ett inlägg! Från när jag var ute och provade min nya kamera som jag fick i present!
 
Från när mamma och jag var på Yasuragi spa i november som jag aldrig skrev om för jag skrev så lite i höstas. Ett otroligt mysigt dygn!! <3
 
Vi kör lite random bilder. Från någon gång i höstas när Luis var hos mig i Uppsala och han provade sushi för första gången. Det var mycket uppskattat!

RSS 2.0