Tråkdag

Hejsan.

Det blev ingen skola för mig idag eftersom jag inte är bättre.  Men det störande är att jag är pigg, kroppen känns som vanligt, men jag är som sagt jättehes, och hostar. Det halsonda har även kommit tillbaka. 
Förra gången jag var sjuk, sa jag att jag kunde väl ändå blivit sjuk när det var skola, då skulle jag inte bry mig, men det tar jag tillbaka. Jag har så tråkigt här hemma alldeles ensam och saknar mina kompisar. Hellre i skolan med dem än hemma själv. Dessutom ringde de från svenskan och frågade vilken roll jag ville spela i en pjäs vi ska göra i skolan och då ville jag verkligen dit. När vi för en gångs skull får göra något roligare är jag inte där. Men snart är jag Back in business!
Sedan är det jobbigt att komma efter också och göra en massa hemma, men som tur är har jag i alla fall Johanna som kommer med det jag har missat till mig :)<3

Känns lite tungt att det snart är första april och IPRED "drar igång". Jag fattar inte vad det ska vara meningen för. För att citera min bror: Är det bättre att satsa pengar på att ta fast nerladdare än mördare och våldtäktsmän?
Det är helt sjukt. Producenterna och regissörerna eller vem det nu är som får pengarna om man går och köper en film är väl säkert äckligt rika ändå. Förresten tror jag inte det är många som kommer gå och köpa filmerna, snarare sluta se dem. Och det är störande att känna sig så maktlös...
Och förresten, om det var att folk skulle ta självmord som är poängen med det här, då har de lyckats eftersom det faktiskt är en 16-åring i typ Tyskland som blev stämd på en miljon och tog livet av sig. Bra kämpat, de som jobbat för att få IPRED att slå igenom.

Nu ska jag väl fortsätta sy antar jag... och hosta. Hörs.

Sjuk - igen

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev nu, men lika som för två gånger sedan är jag sjuk. Eller då hade jag precis varit sjuk. Nu sitter jag här och kan knappt prata och hostar. Det halsonda har i alla fall gått över. Det började redan i månadags eftermiddag så jag har inte tränat sedan dess, vilket känns tungt "/ På onsdagen tvingade jag mig iväg till skolan för att göra engelska nationella uppsats, men på torsdagen blev jag hemma. Sedan i fredags mådde jag ganska bra, hostade bara lite, men var så dum att jag var med på badet på idrotten och ansträngde mig. Då tog det ny fart igen och nu sitter jag här och har missat massa roligt.
Fast i fredags sov jag hos Elin, vilket var ages ago, så det var skitkul :) Vi såg på Let's dance, I know what you did last summer, Om ödet får bestämma, spelade buzz och åt Ben & Jerry's ^^ Mys!
Igår var jag tvungen att ställa in skidåkning på Bolle och Max med Kristina "/
Men förra helgen var den bästa på väldigt länge. Fredagen tranan var jättekul och sedan sov jag hos Kristina. Vi hade en underbar lördag med lunch och choklad på Norman's, gående i affärer och massa kortknäppning i jättefint väder :) Sedan övningskörde jag en timme med pappa innan jag återvände för att laga mat på kvällen med Kristina och ta en härlig kvällspromenad.
På söndagen åkte jag och mamma till Järvsö, vilket också var väldigt härligt.

Idag blir det inte heller någon träning (såklart), men förhoppningsvis övningskörning någon gång efter lunch som är snart. Sedan är jag väl tvungen att sätta mig med syarbetet som ska vara inne till påsk. Usch, hatar att sy.

Aja, hare bra!

Skidåkning

Hej!

Sitter här alldeles slut för nu har jag äntligen fått åka skidor i Järvsö! Till slut. Vi hade superhärligt väder, runt 0 grader och strålande sol. Grillad korv, varm choklad och fika utomhus... Kunde inte bli bättre :)
Nu är halva nationella proven gjorda efter läs- och hörförståelsen igår. Matten, NO:n och ett eller två i engelskan kvar. Har också gjort spanska läs- och hörförstålelse kvar. Även fast jag är nervös innan är det inte så farligt.
Aja, något roligare än skolan... Var på SM i Borås förra helgen och det var jättekul men det gick tyvärr inte så bra. Hoppade 10,49. Finalplatsen var 10,74 d.v.s. under mitt pers på 10,77! Lite surt, but that's life. Hade iaf jättekul med Emelie, tack för det :)
I torsdags var vi med skolan till Björnrike, första gången jag åkte skidor den här säsongen. Vädret var inte lika bra som idag, men det var härligt ändå. Det tråkiga var att Emelie och jag inte fick åka i samma buss eftersom vi går i olika enheter. Men, men.


I morgon blir det övningskörning, marchträning och träning :) Sen är ännu en helg slut. Ser fram emot påsklovet och särskilt skärtorsdagen då vi har Hönan Agda (en innebandy- och volleybollturnering mellan Gärdet, Kilafors, Arbrå och Granberg) på skolan :) Sen blir det Hönan Agda-tranan på kvällen och jag hoppas vi vinner för då får vi komma in gratis ^^ Maha.

Vi hörs väl om ett par veckor igen antar jag!


RSS 2.0